MATORA SE VRATILA POROCIMA, SVI MISLE DA JE ZBOG STANISLAVA: Oglasila se u sitne sate s flašom u ruci, a ovo što joj je izvirilo je NOĆNA MORA SVAKE ŽENE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić ponovo počela da uništava telo koje je jedva dovela u formu.

MATORA SE VRATILA POROCIMA, SVI MISLE DA JE ZBOG STANISLAVA: Oglasila se u sitne sate s flašom u ruci, a ovo što joj je izvirilo je NOĆNA MORA SVAKE ŽENE (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora nakon kraha braka sa pobednicom "Elite 7" Anitom Stanojlović okrenula je novi list i fizički se transformisala uz pomoć Stanislava Krofaka, koji joj je diktirao tempo treninga i savetovao je i oko ishrane.

Dok su bili u Beloj kući to nikome nije upadalo u oči, međutim, kada su po izlasku iz rijalitija nastavili redovno da se čuju na društvenim mrežama i dele javno objave, njihov odnos počeo je da privlači pažnju, a Panterina devojka Maja Marinković je primetila da je to čudno.

Tako je, kada je ozvaničio vezu sa Majom, Stanislav "smanjio doživljaj" sa Matorom, što se očito odrazilo i na njenoj tek doteranoj figuri.

Republika

Foto: printskrin instagram

Jovana Tomić Matora se vratila porocima

Naime, Jovana je objavila Instagram priču u kojoj pozira sa flašom piva, dok sedi u šorcu u kome joj se video celulit ispod prekrštene noge.

Većini žena narandžina kora tokom letnjih meseci predstavlja najveću noću moru, ali očtio ne i Matoroj, koja deluje kao da nije ni primetila da joj je sevnuo celulit u objavi.

S druge strane, mnogi su je kritikovali što se vratila poročnim navikama, aludirajući na alkohol, a neki su joj poručili da će posle ovakvog ispada morati kod trenera na peglanje.

Svi su primetili da se ranije oglašavala u ranim jutarnjim časovima i budila čak i pre Stanislava koji ju je motivisao na zdrav život, a sada u sitne sate kad se inače i cirka.

Podsetimo, Tomićeva se pohvalila da je zahvaljujući Krofaku, kao i svojoj snažnoj volji, uspela da skine 15 kilograma viška, a pokazala je isklesane trbušnjake kako bi svi videli da je u međuvremenu formirala i mišićnu masu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading