SKANDALČINA! Otkrivena istina o Maji i Stanislavu - zbog OVOGA MMA borac trpi starletu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak promenio ploču nakon što je shvatio kako stvari stoje!

SKANDALČINA! Otkrivena istina o Maji i Stanislavu - zbog OVOGA MMA borac trpi starletu!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković otplatila je poreske dugove Stanislava Krofaka u iznosu od 40.000 evra, zbog čega se i pomirio s njom kada je shvatio koliko novca je dobila od produkcije. Kontroverzna starleta iz rijalitija "Elita 7" izašla je razočarana jer njen rijaliti-momak nije želeo vezu, već samo druženje, što je u više navrata i isticao. Jednog momenta je čak i pobegao od nje u Hrvatsku i nije je pozvao kod sebe u goste. Kada je saznao da je njegova bivša teža za 150.000 evra, koliko je bio njen ugovor s produkcijom, video je u njoj izlaz iz problema i odmah promenio ploču.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja i Stanislav su uživali u Crnoj Gori, a trenutno se nalaze u Hrvatskoj

- Maja je poznata kao osoba koja ne juri momke s parama i lovatore. Nikada nije bila sponzoruša ili nedajbože da je radila za novac, kako su neki zli jezici spekulisali kada se tek pojavila na rijaliti-sceni. Ona ne da nije imala posla s prostitucijom i sponzorima nego je čak pomagala svojim momcima koji nisu imali sredstava. Vodila ih na ručkove, večere, plaćala im letovanja i zimovanja, kupovala stvari i parfeme. Želela je da se oni pored nje osećaju lepo, da im ne fali ništa. Ponašala se kao pravi džek. Njoj je Taki večito zamerao što je bacala pare na kojekakve dripce koji su samo želeli da je iskoriste, ali Maja nije slušala, išla je srcem. Tako je ušla i u vezu sa Stanislavom - počinje izvor blizak starleti iz "Elite 7", koji nam u nastavku otkriva detalje nje i sportiste iz Hrvatske:

- Fakat je da se Stanislavu dopala Maja dok su zajedno bili na imanju u Šimanovcima. Ona je fizički skroz njegov tip, onako sva kao neka barbika. Videli ste da im je seks bio fantastičan i da Maja nikad više nije uživala u seksu. Ona je zaboravila da su kamere oko njih koliko joj je Krofak prijao. Obećavao joj je vezu i ljubav, ali kada je odzvonio kraj "Elite", tako je i Stanislav počeo da se pere od Maje i da govori kako su oni samo prijatelji. Vrlo brzo je pobegao od Maje u Zagreb i prestao je da joj se javlja neko vreme. Ona je pisala, zvala, ali on nije odgovarao. Kada ga je spucala surova realnost i kada se setio da ima poreske dugove na svoju firmu "Pantera" u iznosu od 40.000 evra koje nije platio od prošle godine, smišljao je kako da nađe rešenje i plati sve to. Nije imao visok honorar, a i to mu je otišlo na neke dugove - nastavlja izvor blizak paru iz "Elite", pa za kraj otkriva i da je uspeo da obrlati ćerku Radomira Takija Marinkovića.

Republika

Foto: TikTok.com

Izvor nam je otkrio kako je Stanislav obrlatio Maju

- On je znao da je Maja široke ruke i da ne žali para kada su u pitanju prijatelji, a pogotovu momci kojima je opsednuta. Uspeo je da se uveri da voli da bude džek kada je bio u Beogradu i operisao nos. Ona se tada pobrinula da on ima sve. To je bio okidač da joj se Krofak ponovo javi i da obnove svoju romansu. Posle nekoliko dana ona je videla da njega nešto muči, da je nesrećan i potišten. Kroz suze joj je rekao ga muče dugovi i da nije srećan, te da zbog toga ne može da joj se posveti i da je najbolje da se rastanu. Bez pogovora je otišla do prve banke, zakazala sastanak i dala mu 40.000 evra. Taki je poludeo kada je saznao da je Maja platila Krofakove dugove. Malo je falilo da nađe Krofaka i da mu traži pare nazad. Išao je toliko daleko da je hteo da pošalje ljude na njega da mu zaprete da ne sme da prilazi Maji. Maja ga ja zaklela da joj ne dira vezu i da je pusti da živi svoj život - završava izvor Republike blizak Marinkovićki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading