NEOČEKIVANI PREOKRET! Objavljene NAJNOVIJE VESTI o Urošu Staniću, dokaz će vas ŠOKIRATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić najavio je velike promene!

NEOČEKIVANI PREOKRET! Objavljene NAJNOVIJE VESTI o Urošu Staniću, dokaz će vas ŠOKIRATI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7", Uroš Stanić, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama najavom da će uskoro snimati pesmu koja će, prema njegovim rečima, postati veliki hit. Stanić je podelio ovu vest sa svojim pratiocima na Instagramu, a reakcije nisu izostale.

Komentari na Uroševu objavu su se nizali jedan za drugim. Dok su ga pojedini pratioci podržavali i izražavali uzbuđenje zbog njegove nove muzičke karijere, drugi su ostavljali komentare izražavajući sumnju u njegove sposobnosti kao muzičara. Ovakva podeljena reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti, te se očekuje da će interesovanje za Uroševu pesmu biti izuzetno veliko.

Republika

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić najavio da snima pesmu

 


Uroš Stanić je postao poznat javnosti kao učesnik rijalitija "Elita 7", ali se sada odlučio da kroči na muzičku scenu. Ovo nije prvi put da učesnici rijalitija pokušavaju da se ostvare i kao muzičari, ali će svakako biti interesantno videti kako će se Uroš snaći u novoj ulozi.

Neki pratioci su komentarisali da je odluka da snimi pesmu hrabar korak, dok su drugi smatrali da bi trebalo da se fokusira na druge oblasti umesto da se upušta u muzičke vode. Ovaj kontrast u mišljenjima dodatno je produbio interesovanje za Uroševu buduću muzičku karijeru.

S obzirom na veliku popularnost koju je stekao tokom svog učešća u rijalitiju, očekivanja javnosti u pogledu Uroševe pesme su visoka. Mnogi se pitaju kakav će zvuk imati pesma, da li će sam Uroš pisati tekstove i komponovati muziku, kao i da li će uspeti da se izdvoji i ostvari uspeh na muzičkoj sceni.

Najava Uroša Stanića o snimanju pesme definitivno je izazvala veliku pažnju i interesovanje javnosti. Ostaje da vidimo kako će se ovaj bivši takmičar rijalitija snaći u ulozi muzičara i da li će uspeti da ostvari svoje ambicije na novom polju. Sa nestrpljenjem se očekuje njegova prva pesma i reakcije publike na nju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

13.08.2024 23:30

Da! Pevaće u duetu sa Aneli.