SKANDALOZNO! Pojavili se NEMONTIRANI dokazi o Aniti i aferi "BAJADERA" - NOVE fotografije iz sobe hotela, evo šta je radila! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović ovo neće moći da ospori!

SKANDALOZNO! Pojavili se NEMONTIRANI dokazi o Aniti i aferi "BAJADERA" - NOVE fotografije iz sobe hotela, evo šta je radila! (GALERIJA)

Foto: Amig show

Starleta i pobednica rijalitija "Elita 7" Anita Stanojlović doživela je da se nađe u epicentru skandala zbog čuvene afere "Bajadera". Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavili su se skandalozni snimci, na kojima Anita navodno ima odnose za novac s muškarcima, te ih je navodno promenila nekoliko za noć. 

Afera "bajadera" provlačila se tokom polovine rijalitija, dosta su je komentarisali, kako ukućani Bele kuće tako i van zidina imanja u Šimanovcima. Sada su se na Instagram profilu pojavile njene fotografije iz tog hotela, u kom je navodno provodila noći sa različitim muškarcima. 

Jedna stranica koja se bavi raskrinkavanjem zadrugarskih tajni i tajnama elitara objavila je Anitine fotografije iz sobe, a da bi dokazali da su autentične, objavili su i kako na "Guglu" izgledaju fotografije hotela:

Podsetimo, u emisiji "arod pita" Anita je na sledeći način govorila o aferi "bajadera":

- Ne želim da pričam o tome, sve je otišlo predaleko, to nije lepo ni da se sluša ni da se gleda. Neću da demantujem ništa, ako ima nekih klipova neka objave, ako već kažu da sam radila za novac, neka izbace sve, ionako je prijavljeno sve u policiji - rekla je Anita.

- Kad sam slobodna mogu da radim šta hoću, došla sam iz Kruševca, naravno da sam prespavala u hotelu. I da sam imala odnose sa dečkom, šta ima veze, to nije ničija stvar - rekla je Anita.

- Na klipovima se vidi kako ulaziš sa nekim muškarcem u sobu, koji je u peškiru, kasnije sa nekim koji se tetura, kako to komentarišeš - rekla je gledateljka.

- Nisam toliko glupa da ne mogu da provalim da su klipovi sečeni, ako postoji nešto, neka izbace, ja ću da ih tužim i to je to - rekla je Anita.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Istina

14.08.2024 10:20

" . .. ne želim da pričam o tome..., ne želim da demantujem ništa,.., kad sam slobodna mogu da radim šta hoću..." kaže mlađahna Amita i mnogo toga je rečeno i razotkriveno u ovoj situaciji. Pratit će je ovo zauvek kao i ostale priče iz njene ne baš lepe mladosti (beg od kuće, maloletna rađa vanbračno dete, izjave oca deteta i njegove majke o Aniti i sudski spor sa njom oko brige za dete a to se pisalo na portalima, Anitino učešće u Zadruzi i proganjanje Marka da uđu u vezu , sex sa Zolom, otkriće da je lezbejka i sex sa Matorom, pretnje da će se izrezati ako je Matora ne primi u krevet i vezu, brak sa lezbejkom i prepiske sa Mateom...) nisu baš za divljenje i ponos pa da se Anđelova majka slika sa sinovom devojkom, možda budućom snajkom a svi iza leđa da joj se smeju i rugaju. To je normalno samo za Lepog Miću koji na pokvaren način uživa i podržava"promenu" kod devojaka poput Anite, Aneli i onih iz prethodnih sezona.Normalno je i Đedoviću kojem zarada novca opravdava sve a negde u samoći im se svima smeje i ruga a oni kao budale lete za njim i dalje i poveravaju mu se. Kako Anđelo može devojku dovesti u društvo prijatelja i porodice a oni ne misle lepo o njoj a neki mu to ne žele rrći. Mislim da Anđelo samo čeka da Anita njega ostavi kad shvati da on ne želi sa njom brak, decu i budućnost a to je ono šta ona želi i očekuje od njega.

Ana

14.08.2024 10:29

Ne verujem kolko su ljudi glupavi . Anita i još par devojaka taj dan slikale reklamu za hotel

reklama

14.08.2024 17:42

@Ana - Anita je sama priznala da jeste bila u hotelu i tu spavala a da su slike isečene. Šta Anita reklamira za hotel naovim snimcima iz hotela gde se ne vidi naziv hotela ? Reklamira li za hotel spvaćicu ili haljinu, bele štikle, krevet, osobu u peškiru koja ulazi u sobu ili nešto šta još nismo videli ? Ana, smislite nešto pametnije i mudrije pa se javite jer ovako ispada ružmo i možemo pomisliti ( iz vašeg komentara ) da reklamira hotel za ko zna šta.