ANITA PRODALA ANĐELA, UHVAĆENA SA BOJANOM PAVLOVIĆ NAKON ELITE: Zakazale SUSRET, fanovi ih raskrinali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović otkrila detalj o poruci koju je poslala Bojani Pavlović javno.

ANITA PRODALA ANĐELA, UHVAĆENA SA BOJANOM PAVLOVIĆ NAKON ELITE: Zakazale SUSRET, fanovi ih raskrinali!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pobednica rijalitija "Elita 7", Anita Stanojlović, izazvala je svoju ljutu rivalku, Bojanu Pavlović, na TikTok live meč kako bi rešile nesuglasice koje imaju. Nakon što je čula da je Bojana proziva nakon rijalitija, Anita je odlučila da stavi tačku na sve spekulacije i sukobe.

Anita i Bojana već su imale turbulentan odnos tokom boravka u "Eliti 7". Njihove svađe, rivalstvo i nesuglasice bile su česte teme među gledaocima, ali i unutar same vile. Sada, nakon završetka rijalitija, njihov sukob je prešao na društvene mreže, a Anita je odlučila da preuzme inicijativu i javno pozove Bojanu na "okršaj" na TikToku.

- Malopre sam videla da me je Bojana proziavla, eto, neka joj neko prenese da je izazivam na lajv meč pa da rešimo šta imamo! - poručila je Anita. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Umesto da se prepucavaju putem komentara i poruka, Anita je odlučila da javno suočenje organizuje na TikToku, popularnoj platformi za deljenje kratkih video snimaka. Ovakav potez izazvao je veliku pažnju javnosti i fanova obe učesnice, ali i postavio pitanje da li će njihov sukob biti rešen ili dodatno produbljen.

Poziv na TikTok live meč izazvao je različite reakcije među fanovima rijalitija "Elita 7". Dok su neki podržali Anitin potez kao hrabar i direktan način rešavanja nesuglasica, drugi su izrazili zabrinutost da bi ovo moglo dodatno rasplamsati sukob između dve učesnice.

 

Anita je putem svog profila na društvenim mrežama najavila da će se TikTok live meč održati sledeće nedelje, a detalje o tome kako će tačno izgledati ovaj "okršaj" zasad nije otkrila. S obzirom na njihovu prošlost i tenzije koje su postojale među njima, ovo bi mogao biti jedan od najkontroverznijih događaja koji prate učesnice rijalitija nakon izlaska iz vile.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading