IVAN PREKINUO PROGRAM NA PINKU! Nevernu Jelenu udario NAJNIŽE, SKANDALČINA u programu uživo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković se uključio u "Narod pita", došlo do karambola!

IVAN PREKINUO PROGRAM NA PINKU! Nevernu Jelenu udario NAJNIŽE, SKANDALČINA u programu uživo!

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV

Jelena Marinković, Ivan Marinković

Jelena Ilić Marinković je sinoć bila gošća voditeljke Ane Radulović u emisiji "Narod pita", a u jednom trenutku se uključio njen suprug Ivan Marinković. Ivan, kojeg je Jelena prevarila u "Eliti 7", napravio je totalni haos.

- Napisao sam poruku našoj prijateljici da nije lepo što nas Jelena ofira. Ne duguje ona meni ništa i ona je to meni vratila, odnosno mom kumu. Što bih ja plaćao nekom 50.000 dinara, a osoba me vara - počeo je Ivan.

- Šta ona ima da prila o mom životu i porodici? To je žena koja me je varala pet meseci na nacionalnoj televiziji i misli da je to u redu - nastavio je on.

- Molim da se pijani gledaoci ne uključuju u emisiju - ubacila se Jelena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković se sinoć uključiio u program

- Ne znam kako si podnela danas zahtev, nedelja je. Nadam se da ću sutra to zateći u sandučetu. Jedino ako pripremaš razvod za sledeću sezonu jer se sporazumni razvod lako reši. Seljančuro jedna, nemoj da mi se pojavljuješ u kraju - rekao je Marinković.

- Ivane, možeš li da prokomentarišeš pomirenje sa Miljanom - pitala je Radulovićka.

- Nema nikakvog pomirenja, to je samo zbog Željlka. U dobrim smo odnosima i to je to - odgovorio je Ivan.

Marinković je naveo i da Jelena ne može da ima dece, te da se zbog toga ponaša kao starleta.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena žestoko odbrusila Ivanu

- Ivane, da li želiš da odgovoriš na pitanje zašto potenciraš da nije majka i nema decu? -rekla je Ana.

- Zato što treba da iznesem sve, istina je sve što pričam o njenim odnosima sa porodicom. Ona priča o mojoj sestri i ćerki, sa mnom ne možete tako da ona gostuje sama u emisiji i da ja nemam prava da pričam. Jelena je znala da ne možemo da imamo dete i zato je ovo uradila, zato me je prevarila, ona je žena koja ne može da ima dete - rekao je Ivan.

- Ne služimo pijane goste da znaš - rekla je Jelena.

- Ona je mene optužila da sam impotentan i ja mogu da pokažem da nisam, to govori u prilog tome da ona ne može da ima decu i kad je shvatila to ona želi da uspe kao starleta, ona sada želi sve da napravi kroz rijaliti. Želi da uđe u "Elitu 8" i da bude sa prvim muškarcem u rijalitiju koji uđe. Koristila me je 6 godina, živela na moj račun, ona je zaradila u rijalitiju samo 10 hiljada evra, a ja preko 100 hiljada evra - dodao je Ivan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena pokazula telefon Ani Radulović

- Kako si živeo poslednje tri godine, naravno da si od mene -rekla je Jelena.

- Ona niti je završila fakultet, niti je apsolvent, iz Niša je pobegla za Beograd i imala je aferu sa nekim moćnicima, nema kome nije bila dužna, treba da joj bude sramota. Folirantkinjo, ko je platio usta ta tvoja i grudi, koliko imaš para na računu? - pitao je Ivan.

- Ja radila grudi, da li si ti normalan? Ja sam živela na Dorćolu i Novom Beogradu pre tebe, budalo jedna - rekla je Jelena.

- Seljančuro, živela si po nasipima i prigradskim naseljima, kad si mene, upoznala i videla si Beograd - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

12.08.2024 10:38

Dobro je da je naveo tačnu cifru njihove zarade u Eliti. Onda će Jelena biti u plusu za 45.000 evra. I zašto sporazumni razvod. Ima da mu naplati svih šest godina pakla sa osobom kakav je Ivan. Dovoljan je papir iz Drajzerove.