SKANDALOZNO! Ivan se obratio Jeleni i postavio ŠOK-USLOV zbog RAZVODA - Otkriveni sve detalji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić otkrila sve detalje brakorazvodne parnice!

SKANDALOZNO! Ivan se obratio Jeleni i postavio ŠOK-USLOV zbog RAZVODA - Otkriveni sve detalji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U emisiji "Narod pita" bivša takmičarka rijalitija "Elita 7Jelena Ilić iznenadila je voditeljku Anu Radulović izjavom da je juče podnela papire za razvod braka. Ova vest je sve ostavila u šoku, kako gledaoce emisije tako i voditeljku.

Jelena je otvorila dušu i ispričala Ani da je odluka o razvodu bila teška, ali da je na kraju donela zbog neslaganja sa suprugom oko bitnih životnih pitanja.

- Da li je podnet zahtev za razvod - upitala je voditeljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić "Elita 7"

 

- Definitivno sam to uradila danas, nije trebalo da toliko čekam. Bila sam sluđena, a ljudi su komentarisali da nešto odlažem. Trebalo bi da bude sporazumni razvod, treba da bude što bezbolnije. Ivan i ja nemamo komunikaciju, Beka je kod mene. Daću mu je ponovo jer treba da se dogovorimo, a ne da se otimamo oko psa - rekla je Ilićeva.

- Čula sam da ti je tražio određeni iznos novca za hranu koju si jela u rijalitiju, a on kaže da je platio - rekla je Radulovićeva.

- Imala sam posebnu hranu kao vegeterijanac, dogovarali smo to. Rekla sam da ću platiti sve, neka on obračuna - kazala je Jelena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Elita 7 Narod pita

 

Voditeljka Ana Radulović bila je vidno iznenađena Jeleninom izjavom, ali je istovremeno pokazala razumevanje i podršku. 

Jelena Ilić je hrabro odlučila da podeli svoju ličnu priču sa javnošću, nadajući se da će njen primer inspirisati druge da donesu teške odluke u životu koje će ih učiniti srećnijima. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati Jelenin životni put i kakvi će biti njeni budući planovi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading