ANELI AHMIĆ NA METI OPASNOG BOGATAŠA: Na kućnu adresu joj stigao ŠOK POKLON, kad je otvorila, počela da VRIŠTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić otkrila šta je dobila.

ANELI AHMIĆ NA METI OPASNOG BOGATAŠA: Na kućnu adresu joj stigao ŠOK POKLON, kad je otvorila, počela da VRIŠTI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Aneli Ahmić, ponovo je privukla pažnju javnosti kada je nedavno primećena sa velikom kutijom nakita. Mnogi su se odmah zapitali da li je ovo poklon od nekog misterioznog bogataša koji joj se udvara.

Aneli je nedavno proslavila svoj rođendan, pa su mnogi pretpostavili da je ova raskošna kutija nakita poklon povodom tog važnog datuma. Međutim, ona se nije oglašavala povodom ovog poklona, ostavljajući javnost u neizvesnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić dobila nakit

 


Nakon učešća u rijalitiju "Elita 7", Aneli se povukla iz javnog života i posvetila se raznim poslovnim poduhvatima. Njeni fanovi su je često pitali da li planira da se vrati na male ekrane, ali ona je ostala tajnovita po tom pitanju.

S obzirom na to da Aneli nije javno otkrila identitet osobe koja joj je poklonila nakit, počele su da kruže razne spekulacije. Mnogi su se pitali da li je možda reč o nekom misterioznom bogatašu koji želi da osvoji njen naklonost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić u emisiji ,,Narod pita"

 


Dok su jedni osuđivali Aneli zbog navodnog prihvatanja skupocenog poklona od nepoznate osobe, drugi su stali u njenu odbranu. Njeni verni fanovi istakli su da je njeno pravo da zadrži privatnost i da se ne izjašnjava o svojim ličnim poslovnim i ljubavnim vezama.

I dok javnost i dalje nagađa o misterioznom poklonu, Aneli Ahmić i dalje intrigira svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama. Njen život van rijaliti sveta i dalje budi interesovanje, a samo vreme će pokazati da li će ova tajna ikada biti razrešena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading