"UBILI SU ČOVEKA U MENI...": Zola upao u TEŠKO STANJE, pa javno zapretio! Ove reči posvetio Miljani? (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čolić šokirao pratioce na društvenoj mreži Instagram!

"UBILI SU ČOVEKA U MENI...": Zola upao u TEŠKO STANJE, pa javno zapretio! Ove reči posvetio Miljani? (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zola

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija "Elite 7", već nekoliko dana boravi na Crnogorskom primorju, odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama. Juče se uslikao dok se kupao u moru, a naslov njegove objave šokirao je mnoge.

- Ubiju čoveka u tebi, pa se čude kad postaneš zver - napisao je Čolić, a svi su se zapitali kome je poslao ovu poruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Colic (@zola_je_)

Zola je kasnije dodatno zaintrigirao svoje pratioce. Naime, on se uslikao u provodu, dok su u pozadini išli "Jorgovani", a posebno je izdvojio sledeće stihove:

- Al' kako ću ja bez tebe - napisao je Čolić, što je dodatno zaintrigiralo sve.

Mnogi misle da je stihove i poruku posvetio Miljani Kulić, svojoj bivšoj partnerki, koja se takođe nalazi na Crnogorskom primorju. Inače, Kulićeva je nedavno dobila poruku da joj Zola sprema haos i osvetu.

- Gledala sam onog kanja Ivicu i Cara na TikToku i pazi se, Zola i on ti spremaju nešto iza leđa. Ivica je rekao Caru da su Zola i on nešto spremili, samo se boje da to neko neće pokvariti, a sigurno je mislio na tebe - glasila je poruka koju je Miljana dobila, a koju je potom podelila putem storija.

Republika

Foto: Instagram.com

Zolina objava na Instagramu

Kako smo nedavno saznali, Kulićeva je pokušala da se pomiri sa Zolom.

- Miljana je Zoli pisala kako zna da posle svake svađe stvari između njih samo budu još bolje. Pitala ga je gde je i šta radi, ali Zola neće da odgovori ni na jednu poruku. Davno je rekao Miljani da prestane da ga pominje i uznemirava, ali svi znate kakva je ona. Tu nema šale, ona kad zagrize ne pušta. Tako mu i sada nekoliko dana zaredom šalje poruke, ali odgovora nema - otkrio nam je izvor blizak paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading