PUKLA BRUKA MIONE JOVANOVIĆ, OD OVOGA SE NIKADA NEĆE "OPRATI!" Javno se obratila Ša, pa napravila kobnu grešku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović se izblamirala kao nikad.

PUKLA BRUKA MIONE JOVANOVIĆ, OD OVOGA SE NIKADA NEĆE "OPRATI!" Javno se obratila Ša, pa napravila kobnu grešku!

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavili su svoju vezu i nakon rijalitija, iako su mnogi mislili da će se razići odmah po završetku "Elite". Oni žive zajedno u njegovom stanu, a reper je obradovao sebe i svoju izabranicu novom, besnom mašinom, pored koje se uslikao i fotografiju objavio putem Instagrama, a komentari ne prestaju ni dan-danas.

Miona je, naravno, prva reagovala, pa javno pohvalila svog dečka, a korisnici pomenute društvene mreže su odmah krenuli da je opominju zbog ponašanja. Iako su isticali da imaju podršku naroda, sudeći po komentarima, mnogi i dalje ne veruju u njihovu ljubav.

- Je l' se iole malo stidiš? - glasilo je pitanje na Mionin komentar.

 

 

Podsetimo, Jovanovićeva je sa svojim pratiocima podelila na "storiju" da ih je posetio Marko Đedović, doskoršanji cimer iz Bele kuće, koji se našalio na svoj račun i istakao da nema novca za frizera, te je odlučio da se Aleksić pobrine za njegovu frizuru.

Bivši takmičari rijalitija "Elita" Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nedavno su otvorili vrata svog stana u Zemunu da bi pokazali javnosti svoju oazu mira i ljubavi. 

- 140 i nešto hiljada, to je bez opremanja... Dosta! Nemamo ovde televizor jer hoćemo ovde samo da spavamo, da napunimo baterije... Ovde je za sada studio, treba još da se opremi - rekao je Ša u emisiji "Premijera vikend-specijal".

- Osećam se kao kod kuće, kako ne - priznala je Miona.

- Ja sam je to pitao, rekla je da jeste, prvi smo koji su kročili u ovaj stan, krenuli smo u ovo zajedno  - otkrio je reper.

- Nemamo rasprave zaista, to su mala ljubomorisanja, to traje dva minuta. Nije ko je kriv, malo on meni, malo ja njemu. Ja sam ljubomorna jako, samo to ispoljavam na drugačiji način - zaključuje Jovanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Perica

07.08.2024 11:00

Prostak. Mateijalno prioritet. Panamera zbog Cara Stanislava. Neizivljeni cica sa kompleksima. Mala pametna,iskoridtice ga. Slika pored auta,😆😆😆😆😆