MIONA SE UŽIVO U PROGRAMU OBRATILA PORODICI: U emisiji saopštila konačnu ODLUKU, momentalno sve PRESEKLA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palo priznanje Mione Jovanovič u "Narod pita"!

MIONA SE UŽIVO U PROGRAMU OBRATILA PORODICI: U emisiji saopštila konačnu ODLUKU, momentalno sve PRESEKLA!

Foto: printscreen/RTV Pink

U toku sinoćnjeg izdanja emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivši par Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka, a putem telefonskog poziva u program se uključio se i jedan gledalac koji je mladoj pevačici postavio vrlo intrigantna pitanja.

Naime, jedno od pitanja upućenih Mioni odnosilo se na njen odnos sa porodicom, posebno u kontekstu njenog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša. Miona je otvoreno odgovorila na ovo pitanje ističući da nikada ne bi napustila svoju porodicu zbog ljubavi, kao ni oni nju.

- Miona mi je u ovoj sezoni bila baš ljigava! Što se tiče finalne večeri, mislim da je njena porodica lepše dočekala Uroša nego nju. Njih dve, mama i baka, ispale su veliki ljudi, ja gledam na koga je ova Miona... Njoj nije bilo jasno zašto su ga tako zagrlile, ali on je neko ko je bio prepozitivan u "Eliti". Nije mi jasno zašto si dala sebi za pravo da komentarišeš to što su ga tvoja majka i baka sačekale? Da li si spremna da se zbog ljubavi odrekneš porodice - upitao je gledalac.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miona Jovanović donela odluku vezano za porodicu

- Bilo mi je čudno kada su zagrlili Uroša jer nisam verovala da oni tako gledaju na situaciju, on je mene dosta puta vređao. Mogli su i meni tako da priđu, ako su njemu. Ipak sam ja njihovo dete i vide me posle deset meseci - istakla je Jovanovićeva, a  zatim se nadovezala na članove svoje porodice:

- Nikada se ne bih odrekla porodice zbog ljubavi, kao što se ni oni mene ne bi odrekli. Ne znam zašto se toliko pravi frka oko toga, ja znam da će sve biti okej.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miona Jovanović sigurna da će njena porodica prihvatiti Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading