JELENI MARINKOVIĆ LJUBAVNIK ZABIO NOŽ U LEĐA: Procurile najskandaloznije prepiske! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajačić ugovorio viđanje s drugom!

JELENI MARINKOVIĆ LJUBAVNIK ZABIO NOŽ U LEĐA: Procurile najskandaloznije prepiske! (GALERIJA)

Foto: L.L./ATAImages

Jelena Marinković i Uroš Rajačić su pre nekoliko dana gostovali u emisiji "Narod pita", gde je došlo do prave drame. Prvo je Jelena napala Uroša da je slagao kad je rekao da se viđa s njom, a onda je završila s njim posle "Narod pita".

- Uroš me je dovezao do kuće, pa smo imali vremena da malo popričamo... Još ćemo videti šta će biti... Ništa ne mogu sada da kažem konkretno. Mi nismo u vezi, trenutno - poručila je Jelena i progovorila o njihovom poljupcu za vreme reklama.

- Špijuna ima na sve strane, eto možda je i bio poljubac - rekla je Jelena kroz zagonetni osmeh, a onda otkrila da li Ivan pokušava da stupi u kontakt s njom posle svega.

- Ivan ne može da mi se javi, on mi je blokiran svuda i tako će i ostati - bila je izričita Jelena za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena i Uroš su završili zajedno nakon emisije

Međutim, jedna stranica koja se bavi dešavanjima iz rijalitija "Elite" objavila je Uroševe privatne prepiske sa izvesnom devojkom koju je on muvao u proteklom periodu. Rajačić je izvesnoj Luciji pohvalio zadnjicu, a potom je zvao da se vide, što možete videti u galeriji u nastavku ovog teksta.

Inače, i Uroš se oglasio nakon emisije "Narod pita".

- Ma nije bio poljubac, zagrlili smo se, nije bio poljubac, i da je bio poljubac, koliko god da ima špijuna, niko nije video poljubac - rekao je Uroš za Pink.rs, a onda je otkrio o čemu su on i Jelena razgovarali: 

- Pričali smo, ništa konkretno, ne znam šta bih ti rekao. Manje-više sve što je i ovako, postoji nešto, malo smo se prepirali na početku emisije, tj. ona se malo prepirala sama sa sobom, pa je rekla da povlači sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading