ŠOK ZA ŠOKOM! Ivan Marinković nije u NOVOJ VEZI, optužili ga da JURI pomirenje sa Jelenom! Puče bruka na Pinku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama bivšeg učesnika "Elite 7", nekadašnje cimerke ga urnisale!

ŠOK ZA ŠOKOM! Ivan Marinković nije u NOVOJ VEZI, optužili ga da JURI pomirenje sa Jelenom! Puče bruka na Pinku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnici "Elite 7" Ivan Marinković, Aneli Ahmić i Milena Kačavenda sinoć su bili gosti voditeljke Maše Mihailović u emisiji "Narod pita", gde su govorili o svim aktuelnostima vezanim za živote rijaliti-učesnika. Marinković se osvrnuo i na preljubu svoje supruge Jelene Marinković, a onda priznao da li je ponovo zaljubljen.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda urnisala Ivana

- Ivane, često si se sa učesnicima svađao zbog Jelene - kazala je voditeljka.

- Da, tačno tako. Trudio sam se uvek da ona ne ispadne loša. Smatrao sam da je tako ispravno, a ona mi je radila iza leđa. Namagarčen sam, ali ne kajem se jer sam radio sve iz srca - kazao je Ivan.

- Bogougodno govoriš o ženi koja te je prevarila i osramotila, a ostale žene vređaš najstrašnije. Kako te nije sramota?! To govori kakav si ti čovek. Nadaš se da će ti se vratiti - kazala je Milena.

- Jasno je da si željan toga da se pomirite - dodala je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli smatra da Ivan želi pomirenje sa Jelenom

Jedna gledateljka je Ivana upitala da li je zaljubljen.

- Ivane, da li je istina da si ponovo zaljubljen? - upitala je gledateljka.

- Ne, od toga nema ništa. Nisam zaljubljen i ne pada mi na pamet da budem sa nekim. Ona mi je samo pomogla da uzmem Beku, svog psa, prijateljski je sa mnom išla. Moj život je sad organizovan, idem i u Niš, biću par dana tamo kod svog sina Željka - kazao je Ivan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan priznao da nije u novoj vezi

Podsećanja radi, bivši zadrugar Sale Luks je nedavno na RED televiziji izjavio da je Ivan u vezi sa Milom Mandžukom, sestrom naše glumice Maje Mandžuke.

- Je l' ste gledali film "Munje"? Znate onu plavu devojčicu, tada je bila u usponu, Maja Mandžuka. Majina starija rođena sestra, Mila Mandžuka, zovu je Mila pomeranac zato što drži pomerance, ima 4, 5 pasa, živi u Bulevaru kralja Aleksandra, u nekom dozidanom potrkrovlju, ali neću da kažem kakvom jer će da me tuže - započeo je Luks, pa nastavio:

- Iz fine porodice je, mama joj je profesorka, gospođa Danka, režiser filma "Vukovar, jedna priča". Ivan je sada s njom, on je nešto krije, ona ima istetovirane pomerance i dugo je živela na Kipru, volela je sve što vole mladi, to je širok pojam, ali ako neko razume taj fazon medikamenta zezanje, slatko, hladan sok, Šade, prigušeno svetlo, ako neko kapira - rekao je on na Red TV-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading