ASMIN PRIZNAO SVE O ODNOSU SA JANJUŠEM: "Kada bi svi imali hrabrosti kao on..." Ovo je PRESUDILO da SPUSTI LOPTU, a onda ga je ispitao sve o NJOJ (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić se oglasio povodom priča da je zakopao ratne sekire sa Markom Janjuševićem.

ASMIN PRIZNAO SVE O ODNOSU SA JANJUŠEM: "Kada bi svi imali hrabrosti kao on..." Ovo je PRESUDILO da SPUSTI LOPTU, a onda ga je ispitao sve o NJOJ (FOTO)

Foto: printscreen/facebook,printscreen/RTV Pink

Nakon što su se bivši partneri Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Marko Janjušević Janjuš, oglasili u Instagram lajvu bivše cimerke Bojane Pavlović komentarišući drugoplasiranu učesnicu "Elite", mnogi su počeli da pišu da su Asmin i Janjuš najverovatnije uspeli da zakopaju ratnu sekiru i da su se urotili protiv Aneli.

Tim povodom se oglasio Durdžić, te objasnio u kakvom je zapravo odnusu sa Janjuševićem.

Republika

Foto: printskrin instagram

 

- Pošto sve zanima odnos između mene i Janjuša, evo reći ću vam ja kakav je! Janjuš je jedini Elitar koji je postupio kao čovek, koji je rekao je*iga izvini i tebi i Staniji, prvi sam vas dirao, moj odgovor je bio izvini i ti što sam te prozivao! Ljudski je reći izvini, naš razgovor je bio samo vezano za psovke sa njegove sa moje strane! Uopšte nismo komentarisali ništa vezano za Elitu ni za kog iz Elite, jedina osoba koju smo spomenuli je cuko Vesna! Ja i Janjuš ako smo kao dva čoveka popričali i spuštali loptu ne znači da smo se udružili protiv bilo koga! I ko god meni kaže izvini Asmine, izvini Satanija, nikad u životu neću tu osobu više komentarisati u negativnom smislu". Lako je biti g****, ali teško je biti čovek, kad bi se vi svi ugledali na Janjuša imali hrabrosti da postupite kao on, bili bi mnogo veći nego što mislite - poručio je Asmin. 

Podsetimo, Dudržić se oglasio i tokom Anelinog lajva, kada su ga prozivali da uhodi majku svog deteta, ali je on poručio da mu se Ahmićeva gadi, priloživši dokaze da ju je blokirao na svim socijalnim platformama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading