SKANDAL NA PINKU! Šopićka napravila DRAMU zbog Dušice Jakovljević - VODITELJKE PRED ŽESTOKIM RATOM?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić objasnila gledateljki kako stoje stvari kad je ona voditeljka u emisiji!

SKANDAL NA PINKU! Šopićka napravila DRAMU zbog Dušice Jakovljević - VODITELJKE PRED ŽESTOKIM RATOM?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u emisiji "Narod pita" uključila se verna gledateljka koja je želela da prokomentariše teme njoj važne za rijaliti. Naime, gledateljka koja se uključila dotakla se starih tema, još iz rijalitija "Zadruga", te ju je voditeljka Ivana Šopić opomenula da su gosti u studiju  Dragana Sretenović poznatija kao Lejdi Di, Teodora Delić i Bora Terzić. 

Međutim, gospođa koja se uključila uživo u program nije čula, te je nastavila da se obraća Lepom Mići, nakon čega ju je voditeljka opomenula ponovo da u studiju nije on, te da je on bio prošle noći. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivana Šopić u emisiji "Narod pita"

 

- Gospođo nije Mića ovde, a pričate o Neši, Mići... Večeras su moji gosti Bora, Teodora i Lejdi Di - poručila je Ivana. 

- Vidim ja da je Terza... Neću zameriti, samo kažem, kad se tako stalno ista lica javljaju, Dušica voli sa mnom da kontaktira i priča - prokomentarisala je gledateljka. 

- Zovite onda kada je ona tu, ja volim da postavljate pitanja, emisija je ovde zbog gostiju, ne zbog mene... Hoćete li pitati nešto, gospođo - upitala je Ivana Šopić.

Potom se gledateljka obratila Lejdi Di:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di i Nikola Lakić u emisiji "Narod pita"

 

- Lejdi, u kakvom si odnosu s Lakićem - upitala je gledateljka.

- Nismo se čuli, nemamo nikavu komunikaciju. Izgleda da to nije bilo pravo prijateljstvo s njegove strane. Da je bilo iskreno, trajalo bi. Ja nisam ni dobila tu poruku što je rekao da mi je poslao. Ja sam mislila da ću upoznati njegovu suprugu i da ćemo se svi zajedno družiti, ali eto - rekla je Lejdi.

- U kakvom si odnosu s Matorom - pitala je gledateljka.

- Ne čujemo se, videla sam da joj je krivo za sve. Rekla sam da nećemo napolju imati komunikaciju jer mi nije verovala kad je to bilo potrebno. Prvi put sam se zaklela u ćerkicu tad, a ona mi nije verovala - rekla je Lejdi.

- Teodora, izlazile su slike sa Takijem. Interesuje me da nam objasniš malo više to. Deluje da lažeš - rekla je gledateljka.

- To je vaše mišljenje, nemam razloga da lažem. To je bila priča da se samo lansiram, shvatila sam posle da to nije trebalo tako. Nenad je svakako video sve poruke i sve zna o tome, tako da nema šta da se krije. Taki i ja nismo ni u kakvoj komunikaciji, to je moja odluka - rekla je Teodora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snezana

05.08.2024 13:55

U pravu je Ivana, jer Dusica voli da prica gluposti i stalno prekida sagovornike. Gosti kod nje i Radulovicke a i kod Darka uvek ostaju nedoreceni. Misle da je najvaznije sta oni imaju da kazu a ne gosti. Milan i Ivana su nabolji!