MIONA PREBLEDELA ZBOG INFORMACIJE O RODITELJIMA: Pokušala da slaže naciju, pa stigla BRUTALNA opomena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović nije verovala da će se saznati za ovo.

MIONA PREBLEDELA ZBOG INFORMACIJE O RODITELJIMA: Pokušala da slaže naciju, pa stigla BRUTALNA opomena!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Mione Jovanović sa roditeljima i dan-danas intrigira javnost, s obzirom da gledaoci ne mogu da veruju šta je učesnica "Elite" priredila porodici, posebno na dan finala, kada je napuštala takmičenje i odlučila da ode kod Nenada Aleksića Ša, iako svoju porodicu nije videla čak deset meseci, koliko je boravila u rijalitiju:

- Miona, šta to Ša nedostaje, pa smeta tvojim roditeljima? - upitao je gledalac.

- Godine, to što ima dva braka iza sebe i što misle da sam ja nesrećna pored njega. Oni su stvorili tu neku sliku da nama nije lepo i doživeli su ga kao lošu osobu. Mislim da neće promeniti mišljenje, ali se nadam da će popustiti - kazala je Miona.

 

- Miona stalno menja svoje iskaze. Stanislav joj je prvo bio dobar, pa sada odvratan, a za Ša govori da je bajan, za kog je imala najgore moguće reči. Kako da pomisli neko da je taj odnos dobar? Ja mislim da Miona ne govori istinu, da se stvari sa njenim roditeljima ne sređuju - objasnio je Mića.

- Ti sad hoćeš da kažeš da ja lažem? Jeste bilo ružno ono što sam uradila, ali to je prošlo, to ne može da se vrati. Ja ću sada da odem kod roditelja, ali bez Nenada, videćemo - nastavljala je Jovanovićeva.

- Ja znam da oni njega neće prihvatiti i znam kakva je situacija, siguran sam u to - bio je uveren Lepi Mića, a Miona nije ovo demantovala, pa se pretpostavlja da se slaže sa Mićom.

- Rekla sam da više neću govoriti o roditeljima - odbrusila je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading