SNEŽA KUŠADASI UDARILA GENERALKU: Celo lice IZBODENO, pravo stanje videće se tek kad splasne OTOK (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Jovičić dopisala se na podugačak spisak Elitara koji su odmah posle rijalitija pohrlili kod plastičara.

SNEŽA KUŠADASI UDARILA GENERALKU: Celo lice IZBODENO, pravo stanje videće se tek kad splasne OTOK (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica "Elite" Snežana Jovičić poznata kao Sneža Kušadasi, nakon rijalitija preživela je dramu sa bivšim partnerom Darjanom Radomirovićem koji nije hteo da joj vrati lične stvari, pa ga je prijavila policiji. 

Ona takođe nije mogla da podnese neke cimere iz Bele kuće sa kojima se javno obračunavala, dok će sa Radomirovićem, kako je nedavno za naš portal naglasila, rešavati probleme na sudu.

U međuvremenu se cela prašina koja se oko nje podigla malo slegla, pa je konačno rešila da se posle svega malo posveti sebi i svom izgledu. 

Naime, ona je poput većine stanovnika Bele kuće, po izlasku sa imanja u Šimanovcima rešila da ode na remont, zbog čega mnogi smatraju da se svi oni ponovo spremaju za ulazak u predstojeću sezonu rijalitija koja se bombastično najavljuje. 

Sneža je rešila da odradi generalku celog lica, pa se prepustila veštim rukama svog plastičara koji joj je ubrizgao odgovarajuću dozu botoksa u sve regije i vidno zategao facu.

Ona se sve vreme oduševljeno smejala, pa bi se reklo da je nije trpela bolove zbog lepote.

Podsetimo, spisak Elitara koji su pre Sneže već bili na remonutu je podugačak, od pobednice Anite Stanojlović, preko Aneli Ahmić, Jelene Marinković, Slađane Lazić Poršeline, Teodore Delić, ali i nekih muškaraca poput Nenada Macanovića Bebice i Nenada Aleksića Ša koji je zagolicao maštu kada je objavio sliku sa plastičnim hirurgom.

Takođe, Uroš Stanić je tokom gostovanja u "Narod pita" sa Markom Janjuševićem tvrdio da se Janjuš izbotoksirao i to da je preterao u tome.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading