UČESNICA "Elite" ZA DLAKU IZBEGLA SMRT: Iz auta počeo da KULJA DIM, spasavali je VATROGASCI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je sreću u nesreći da je na vreme napustila automobil.

UČESNICA "Elite" ZA DLAKU IZBEGLA SMRT: Iz auta počeo da KULJA DIM, spasavali je VATROGASCI (FOTO)

Foto: shutterstock

Bivša učesnica "Elite" Dragana Sretenović, poznatija kao Lejdi Di doživela je nezgodu sa svojim automobilom i za dlaku izbegla fatalan ishod.

Naime, rijaliti učesnica bila je akter nemilog događaja, koji je mogao da je košta života, budući da je ispod haube njenog automobila počeo da kulja dim, ali je imala sreću da je na vreme napustila vozilo, kao i da su vatrogasci brzo stigli i reagovali.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dragana Sretenović se umalo nije zapalila u autu

- Lejdi Di je van sebe zbog današnje drame. Iz haube njenog automobila je počeo da izbija gust dim i da se oseća miris paljevine. Na sreću, ona je odmah napustila vozilo, a vatrogasci su reagovali. Da nije bilo tako, velika je verovatnoća da bi se automobil upalio. Ona je još u šoku, ali joj je najbitnije da je imala sreću u nesreći i da nema posledice - otkrio je za Pink.rs upućeni izvor, a ubrzo se oglasila i sama Lejdi Di:

- Vozila sam auto,odjednom sam osetila da smrdi plastika, međutim, mislila sam da je od auta koji se nalazio ispred mene, a onda sam videla dim kako izbija ispod haube, ušla sam na parking, podigla haubu i imala šta da vidim. Dim na sve strane, uplašila sam se kao nikad do sada. Srećom, čovek koji radi u obezbeđenju mi se našao pri ruci, glavni deo posla je on odradio, kao i cela ulica koja mi je izašla u susret, tako što je neko doneo vodu, drugi alat, treći protivpožarni aparat, međutim morali su da dođu i vatrogasci, koji su se zaista neverovatnom brzinom odazvali. Vrućine su ogromne, znam samo da sam imala sreću da sam stala sa autom, jer su rekli da sam mogla proći loše da nisam zaustavila auto na vreme, kao i da je automobil mogao da se zapali. Mogu samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su tako brzo reagovali i pomogli mi. Ja sam još u šoku jer sam se jako uplašila.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading