OBISTINILO SE PROROČANSTVO IZ "Elite": Rijaliti učesnica je UPOZORAVALA na ovo, ali su joj se tada svi smejali (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Di je svoje cimere iz Bele kuće nazvala licemerima, konačno ima i dokaz za to.

OBISTINILO SE PROROČANSTVO IZ "Elite": Rijaliti učesnica je UPOZORAVALA na ovo, ali su joj se tada svi smejali (FOTO)

Foto: republiak, shutterstock

Popularna TikTokerka Lejdi Di nedavno je javno prozvala svoje bivše cimere iz rijalitija "Elita" zbog licemerja koje je primetila.

Naime, nakon što su je u rijalitiju kritikovali zbog aktivnosti na društvenoj mreži TikTok, svi su nakon izlaska iz rijalitija počeli da koriste istu platformu kako bi ostvarili finansijsku dobit.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di isprozivala cimere iz "Elite" zbog licemerja

Lejdi Di nije mogla da ostane ravnodušna na ovo licemerje, pa je putem Instagram storija odlučila da izrazi svoje nezadovoljstvo. Iako nije imenovala svoje bivše cimere, uputila im je oštre reči kritike, ističući njihovu brzu promenu mišljenja o TikToku nakon rijalitija.

Dragi moji, dok su svi elitari pljuvali TikTok, jedina sam bila koja je branila TikTok i tiktokere. Imam pitanje za vas, šta je ovo sada, kada ste svi iz Elite došli na TikTok? Ni porodicu niste videli kako treba, decu niste zagrlili i odveli u bioskop, došli ste na TikTok. Smradovi klasični i foliranti - poručila je Lejdi Di.

Republika

Foto: printskrin instagram

Obistinilo se ono što je Lejdi Di prorekla cimerima

Ova objava izazvala je žestoke reakcije kako fanova, tako i javnosti. Mnogi su podržali Lejdi Di u njenom izražavanju nezadovoljstva i istakli da je licemerje prisutno u različitim sferama društva.

S druge strane, bivši cimeri iz "Elite" su se uzdržali od javnih komentara na ovu temu.

Ova situacija dodatno ističe uticaj društvenih mreža na javno mnjenje i ponašanje pojedinaca. Lejdi Di je kroz ovaj slučaj pokazala da je odlučna u izražavanju svojih stavova, te da se grozi licemerja, posebno kada je reč o kritikama koje dolaze od osoba koje su kasnije same usvojile iste navike. Lejdi Di je jasno stavila do znanja da neće trpeti dvostruke standarde i licemerje, te je ova njena objava još jednom pokazala koliko je bitno biti dosledan u svojim stavovima i postupcima. Njeni bivši cimeri su sada suočeni sa reakcijama javnosti, dok Lejdi Di nastavlja da gradi svoju karijeru na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading