RASKRINKANA VELIKA AFERA STANISLAVA KROFAKA: Majin bivši proveo noć u HOTELU sa Urošem? ŠOK DOKAZ krije u torbici!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš raskrinkao veliku aferu!

RASKRINKANA VELIKA AFERA STANISLAVA KROFAKA: Majin bivši proveo noć u HOTELU sa Urošem? ŠOK DOKAZ krije u torbici!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ,,Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Stanića, bivše takmičare rijalitija ,,Elita 7". 

Odmah na početku emisije ,,Narod pita" postalo je burno, budući da je Janjuš ostao šokiran kada je ugledao torbicu koju je sa sobom poneo Stanić. Kada je uzeo u ruke, iz torbice je izvukao ključ iz jednog prestoničkog hotela na Slaviji. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš uzeo Urošu Staniću torbicu

 

I to ništa ne bi bilo čudno, da se pre nedelju dana Urošev bivši cimer iz rijalitija ,,Elita 7" i MMA borac, Stanislav Krofak takođe noć nakon emisije ,,Narod pita" proveo u tom hotelu. Mnogi su pomislili da su se Uroš i Stanislav tajno videli u hotelu kako bi dogovorili sve oko ulaska u ,,Elitu 8". 

Podsetimo, te noći kada je Stanislav ispričao da će noć provesti u poznatom prestoničkom hotelu, otkrio je pred našim kamerama da je definitivno raskinuo sa starletom Majom Marinković:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš uzeo Urošu Staniću torbicu

 

- Sam sam došao, čuli smo se, nema potrebe da bude varnica. Ona želi vezu, ja ne želim vezu i to je to, ja sam joj se nisam javio, kad sam video šta se dešava, dva, tri puta je pokušala da dođe do mene, video sam gde to ide, hteo sam da vidim gde to ide, kada sam video sklonio sam se - rekao je Stanislav za Republiku i nastavlja:

- Ja sam došao na prijateljski način da pričamo, ja sam video gde to ide, pa sam napravio distancu, neka se ohladi, pa ćemo videti šta će se desiti. Imao sam dve veze i dva karambola, nisam bio spreman za to, šta mi treba? Sada ću videti, nisam još spreman, hoću da dođem sebi. Posao hoću da vidim kako to ide i eto. Nisam je ni video, ni čuo, znao sam da večeras smo zajedno u emisiji, nisam hteo da je zovem, video sam kako je, pružio sam prijateljsku ruku, a ona je odmah gde je i šta je.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading