ANITA UHVAĆENA KAKO SE LJUBI SA DRUGIM MUŠKARCEM: Anđelo dobio DOKAZ o pobednici Elite, OVO ne može da sakrije! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović će morati mnogo toga da objasni Anđelu Rankoviću!

ANITA UHVAĆENA KAKO SE LJUBI SA DRUGIM MUŠKARCEM: Anđelo dobio DOKAZ o pobednici Elite, OVO ne može da sakrije! (VIDEO)

Foto: Ata images, Republika

Bivši takmičar rijalitija "Elita", Uroš Stanić, nedavno je izazvao dosta pažnje javnosti kada je odlučio da poseti pobednicu istog rijalitija, Anitu Stanojlović, u njenom porodičnom domu u Kruševcu. Ovaj susret su oboje podelili sa svojim fanovima putem Instagrama, gde su objavili zajedničke storije i poslali poljubac svojim pratiocima.

Odmah nakon objavljivanja storija, fanovi su počeli da se pitaju kako će Anitin dečko, Anđelo Ranković, reagovati na ovaj susret, s obzirom da je poznato da on ne prihvata LGBT zajednicu, dok je Uroš javno govorio o tome da je deo te zajednice. Ova situacija je izazvala veliko interesovanje javnosti, a komentari na društvenim mrežama su se samo nizali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ovo neočekivano javno pojavljivanje Uroša i Anite u Kruševcu izazvalo je različite reakcije među fanovima, ali i postavilo niz pitanja na koja još uvek nema odgovora. S obzirom na to da su se oboje takmičili u istom rijalitiju, mnogi su se zapitali da li je ovo samo prijateljski susret ili možda nešto više od toga.

Ova situacija je privukla pažnju javnosti i izazvala brojne reakcije. Mnogi su podržali njihovo javno prijateljstvo i hrabrost da se suoče sa predrasudama, dok su drugi izrazili zabrinutost za Anitinu vezu sa Anđelom i moguće komplikacije koje bi mogle da proizađu iz ovog susreta.

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković u emisiji Narod pita

 


Dok javnost i dalje spekuliše o prirodi njihovog susreta, Uroš i Anita su odlučili da svojim postupcima pokažu hrabrost i otvorenost. Ovaj susret je definitivno izazvao dosta pažnje javnosti i ostavio mnoge u nedoumici, ali je istovremeno pokazao hrabrost i otvorenost ove dve ličnosti. Ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će ova poseta imati neke dalje posledice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading