ONA ĆE BITI NOVA VODITELJKA "FARME 8"? Pregovori sa Milicom u toku, nakon "Elite" postaje ZVANIČNO LICE Pinka?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša takmičarka rijalitija "Elita", prema komentarima na društvenim mrežama, biće nova voditeljka "Farme 8"!

ONA ĆE BITI NOVA VODITELJKA "FARME 8"? Pregovori sa Milicom u toku, nakon "Elite" postaje ZVANIČNO LICE Pinka?

Foto: Shutterstock, Printscreen

Direktor i vlasnik "Pink medija grupe" Željko Mitrović zvanično je najavio povratak rijaliti šou programa "Farma", te pokazao i prve snimke impozantnog imanja. Naime, ono što se može zaključiti iz videa jeste da, ko god uđe na ovu srednjovekovnu farmu, imaće izvesnih poteškoća jer srednji vek nije baš poznat kao napredni period.

Dosta se spekuliše ko će se pojaviti kao učesnik, ali i postavlja se pitanja po društvenim mrežama ko će činiti tim voditelja na ovom visokobudžetnom projektu. Mnogi su mišljenja da će se kao voditeljka naći Aneli Ahmić ili pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

 

- "Nova voditeljka je Aneli jer je zaslužila i bila je do samog kraja neko koga narod voli, ona će ići na pregovore sigurno da bude", "Aleksandra će biti voditeljka, videćete kada ode na pregovore", "Tako je bio šok i za Mašu, ali sad će biti neko veliko iznenađenje" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Željko Mitrović je otkrio da su u toku poslednje pripreme pred šou koji će ugledati svetlost dana u septembru, te da će produkcijski izgledati svetski.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

 

- Posebnost ove "Farme" je izgradnja potpuno novog malog srednjovekovnog sela, gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka! Prvi put će učesnici s jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama - naveo je Željko nedavno i pokazao ekskluzivne snimke "Farme 8", te kako napreduje sređivanje imanja, a kako je istakao, u toku su poslednje pripreme.

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

"Farma 8" učesnici

 


- Radovi na izgradnji srednjovekovne "Farme" su pri kraju! Ovog septembra će se tokom 30 dana desiti 30 velikih stvari, a sve povodom 30 godina "Pink medija grupe". Septembarska "Farma" na Narodnoj TV će svakako biti prava bitka za opstanak jer se odvija u realno srednjovekovnim uslovima, a učesnici "Elite" koji su pred ispadanjem imaće šansu da se vrate ako se u "Farmi" pokažu kao ekstremno spretni i vredni farmeri! Narodna TV će imati "Farmu", kao drugi rijaliti, pa će biti konekcija između njih. Najgori iz "Elite" će ići na farmu, što je okej, da se pozabave životinjama. Videćemo, ukupan broj učesnika mislim da će dostići stotinak - rekao je Mitrović i dodao:
- Najbolji iz "Farme" će ići u rijaliti "Elita" i obrnuto - dodao je Željko na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vesna

01.08.2024 07:23

Ja ocekujem da voditeljka ima barem srednju skolu zavrsenu , da li treba potsecati da Aneli ima jedva osnovnu skolu zavrsenu ?! Ako je ovo istina , onda je to vrhunsko ponizenje i samih gledalaca, zahvaljujuci kojima ovakvi projekti opstaju i inkasiraju vlasniku projekta malo bogatstvo ……

Ljiljana

01.08.2024 08:12

Koja bi to bruka i blam bio za tv Pink,za Željka i Milicu!?! Imamo li mi u Srbiji neke normalne, moralne osobe za voditeljke. Zar mora svakakvi šljam i naš i uvozni gad, dokle više. Dovoljno su izpromovisane i preplaćene, gade se ljudima. Opada gledanost zbog ovakvih moralnih gromada!!!

Snezana

01.08.2024 09:13

Aneli viditeljka 🤣🤣🤣 , pa ona je glupa! Samo im ona fali. To bi bilo veliko ponizenje duhovitog i inteligentnog Milans i ostalih voditelja.

O Boze!!!

01.08.2024 09:21

O Bozeee!!! Kako Aneli da bude voditeljka vokabular 0, § padeza, nepismena zena NEzna da cita,....?!? A i Alex, tri recenice vrti u krug,... kakva TV takvi i voditelji (Aneli i Alex)!!!