UDARAC IVANE ALEKSIĆ BOLI KAO PAKAO! Ša za ovo ne sme da sazna, sada se sve MENJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić pokazala kako ima tako izvajanu figuru!

UDARAC IVANE ALEKSIĆ BOLI KAO PAKAO! Ša za ovo ne sme da sazna, sada se sve MENJA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Reper i bivši takmičar rijalitija "Elita 7" Nenad Aleksić Ša trenutno uživa s devojkom Mionom Jovanović, s kojom je romansu započeo u Imaginarijumu. Mnogi su im prognozirali da će se rastati po izlasku iz rijalitija, ali zasad njih dvoje žive zajedno i lepo plivaju u mirnim vodama. 

Međutim, Nenadova prva bivša supruga Ivana Aleksić ponovo je izazvala veliku pažnju na Instagramu objavom. Naime, Ivana je pratiocima otkrila da se vratila napornim treninzima, te je objavila fotografiju iz teretani, na kojoj se vide bokserske rukavice. 

- Povratak otpisanih - napisala je Ivana po povratku na naporne treninge. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Aleksić se vratila treninzima

Inače, Ivana je poznata po tome da vodi računa o svom izgledu, te da se trudi da se zdravo hrani da bi se osećala i izgledala što bolje. 

Naime, Ivana se nedavno našla na muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde je medijima  otkrila šta misli o reperovoj vezi sa Mionom Jovanović, ali i slici koju je u ovoj sezoni rijalitija ostavio na gledaoce.

Foto: Republika.rs

Ivana Aleksić

 

Meni je mnogo žao njegove karijere. Moram da kažem, ja uvek sebe dajem kada imam partnera i uvek ću takva biti - i u vezi i u prijateljstvu. Ja njegove pesme mogu sve da slušam, a pesma "Zlato" je posvećena meni, ali nju ne slušam - rekla je Ivana, pa se osvrnula na njihov brak:

Ja nisam bila udata za takvu osobu, on takav nije bio. Ne bih komentarisala više ništa. On je moj bivši suprug, ali to nije bila ta osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

31.07.2024 05:39

IVANA...SVAKA TI ČAST...DOSTOJANSTVENA...PONOSNA...NA SVIM FRONTOVIMA...I U SVAKOM POGLEDU...PRELEPA SI I ZASLUŽUJEŠ NEKOG USPEŠNIJEG, SPOSOBNIJEG, ZGODNIJEG...ON JE TOTALNO NEINTERESANTAN...U SVAKOM POGLEDU...DALEKO MU LEPA KUĆA...OD TEBE...