OVO JE OBEZBEĐENJE MARKA ĐEDOVIĆA: U jeku DRAME sa Marinkovićem, otkrio koga sada čuva!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović izazvao lavinu komentara novom fotografijom!

OVO JE OBEZBEĐENJE MARKA ĐEDOVIĆA: U jeku DRAME sa Marinkovićem, otkrio koga sada čuva!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Đedović

Bivši takmičar rijalitija "Elita", Marko Đedović, ponovo je izazvao pažnju javnosti svojom objavom na Instagram profilu. Na fotografiji iz porodičnog doma, Đedović je zabeležio prizor svog psa i mačke kako leže na podu, uz opis "Čuvaju me". Ova objava je izazvala brojne reakcije, budući da je Đedović nedavno bio u centru pažnje zbog sukoba sa Ivanom Marinkovićem i drugim bivšim učesnicima rijalitija.

Foto: Instagram.com

Marko Đedović objavio sliku iz stana

 


Jedan od najzapaženijih trenutaka u kojima je Marko Đedović bio aktuelan u medijima bila je njegova javna svađa sa Ivanom Marinkovićem, takođe bivšim učesnikom rijalitija. Ova drama izazvala je mnogo pažnje javnosti, a Đedović je nakon toga postao još prisutniji na društvenim mrežama.

Pored sukoba sa Ivanom Marinkovićem, Marko Đedović je imao niz sukoba sa drugim bivšim učesnicima rijalitija, što je dodatno produbilo interesovanje javnosti za njegovu svakodnevicu. Njegova direktna i otvorena komunikacija na društvenim mrežama dodatno je doprinela stvaranju njegove javne ličnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović i Ivan Marinković u svađi

 


Pored svih medijskih izazova, Marko Đedović redovno deli deli intimne trenutke iz svog porodičnog života na društvenim mrežama. Fotografije sa psom i mačkom, koji su ovoga puta postali deo njegove šale na račun obezbeđenja, otkrivaju drugu, privatniju stranu ove javne ličnosti.

Nakon objave o psu i mački koje ga "čuvaju", Marko Đedović je izazvao lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama. Mnogi pratioci su se našalili zajedno sa njim, dok su drugi izrazili podršku i simpatije prema ovom neobičnom prizoru iz njegovog doma.

Marko Đedović je još jednom pokazao svoj smisao za humor i umeće privlačenja pažnje javnosti, ostavljajući svoje pratioce u iščekivanju sledeće objave koja će sigurno izazvati nove reakcije i komentare.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
neda

14.08.2024 13:27

pametni marko a ko bi trugi pohvalio samog sebe toliko pametan za koga mozda za rijaliti igrace svojim postojanjem u produkciji a gde je magistar dai prica za maloumne i decu po njegovim titulama malo je za ministra da pokaze sta i kako se radi ali klupa i crni sto najveca titula bas onakva kakvu on deli zadrugarima zelje su jedno mogucnost i sposobnost to sto jesi i pravi se pametan