ZVANIČNO SAOPŠTENJE MARKA ĐEDOVIĆA: Nakon sinoćne emisije stiglo OBAVEŠTENJE šta se dešava s njim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović izneo šok-obaveštenje na Instagram profilu!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE MARKA ĐEDOVIĆA: Nakon sinoćne emisije stiglo OBAVEŠTENJE šta se dešava s njim!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Đedović

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7" Marko Đedović na Instagram profilu objavio je važno saopštenje povodom sinoćne emisije "Narod pita". Naime, poznat po oštrom jeziku, Đedović je rešio da oplete po pojedinim takmičarima, koje nije hteo da imenuje. 

- Važno obaveštenje! Želim da se izvini svima koje sam sinoć uvredio bilo kojom rečju zato što nisam još! Ne odgovaram nikome jer se svađam za velike pare, sinoć je bilo po ugovoru, a vi ih nemate! Ne mislim sve ono o vama, mislim još i gore, ali kada mi uplatite na račun, mogu još da vas izvređam. Do tada jedite parizer, ja odoh na more da kupim stan. Zbogom, smrtnici - napisao je Marko Đedović na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Marko Đedović Instagram

Podsetimo, Marko Đedović je prošle noći u emisiji "Narod pita" izneo žestoko mišljenje na račun mnogih takmičara, a ušao je i u brutalnu raspravu sa Jovanom Tomić Matorom. Između ostalog, ono što je privuklo pažnju, jeste sve reči koje je uputio Ivanu Marinkoviću:

- Rijaliti su obeležili sukobi Žane i bračnog para Marinković - rekla je voditeljka.

- Tu su se desile pretnje maloletnom detetu, koje ide u srednju školu. Čuo sam se sa Žanom i video svojim očima, ali to je njena stvar. Neka dva dečaka su napala njenu ćerku ispred škole, spominjajući Ivana Marinkovića. Postojale su žalbe i dok je trajao rijaliti. Pretili su detetu to veče kad je bila žurka i zato je Žana poludela - objasnio je Marko.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

30.07.2024 01:07

Svadja se za velike pare Alapaca obična Zenetina zla Propali novinar napredovso u tracaru i time se ponosi