ZAVIRITE NA "FARMU 8"! Evo kako će izgledati NOVO IMANJE - sve se menja! Otkrivena ŠOK-PRAVILA, biće povezana s "ELITOM"! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović otvorio vrata imanja na kojem će se snimati rijaliti "Farma 8"!

ZAVIRITE NA "FARMU 8"! Evo kako će izgledati NOVO IMANJE - sve se menja! Otkrivena ŠOK-PRAVILA, biće povezana s "ELITOM"! (VIDEO)

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Direktor i vlasnik "Pink medija grupeŽeljko Mitrović nedavno je izneo planove za povratak popularnog rijaliti šou programa "Farma". Na svom Instagram profilu Mitrović je sada podelio snimak koji prikazuje napredak u sređivanju imanja na kom će se odvijati ovaj spektakl, te tako prvi put pokazao na čemu je radio proteklih meseca, otkako je projekat najavljen.

- Septembarska FARMA na NARODNOJ TVsvakako će biti prava bitka za opstanak jer se odvija u realno srednjovekovnim uslovima, a učesnici "Elite", koji su pred ispadanjem, imaće šansu da se vrate ako se u Farmi pokažu kao ekstremno spretni i vredni farmeri! Radovi na igradnji srednjovekovne FARME su pri kraju! Ovog septembra će se tokom 30 dana desiti 30 velikih stvari, a sve povodom 30 godina "Pink medija grupe"! Vidimo se - napisao je vlasnik Pinka u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Inače, supruga vlasnika Pink Media Group, Milica Mitrović, nedavno je otkrila da će početak emitovanja Narodne TV biti 5. septembra. Ovo je još jedan korak ka ostvarenju planova za septembarsku "Farmu" i obećava uzbudljiv početak jeseni za ljubitelje rijaliti-programa.

Republika

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica Mitrović najavila početak Narodne TV

Podsećanja radi, mesto pukog nastavka starih sezona, "Farma" će doživeti potpuno rebrendiranje kroz novi koncept. Studio je premešten u period srednjeg veka, s oronulim selom i dvorskim kompleksom, stvarajući autentičnu srednjovekovnu atmosferu.

Inače, kako je najavljeno, interesantno je da će se novi Pinkov rijaliti emitovati na potpuno novom kanalu "Narodna TV", dok će "Elita" ostati verni sadržaj televizije Pink. Takođe, "Farma" će biti povezana s "Elitom", pri čemu će se takmičari koji pokažu dobro umeće biti prebačeni na luksuzno imanje u "Eliti", dok će oni koji budu loši biti premešteni u srednjovekovni ambijent "Farme".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Moraca

29.07.2024 16:11

Super staro vekovno izdanje!👍