SKINULA SE TRUDNA MILICA: Učesnica Elite 7 pokazala STOMAK, evo kako izgleda u drugom stanju (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković i Bora Terzić još uvek nisu sigurnili da li čekaju dečaka ili devojčicu!

SKINULA SE TRUDNA MILICA: Učesnica Elite 7 pokazala STOMAK, evo kako izgleda u drugom stanju (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Veličković

Milica Veličković i Bora Terzić, koji su se upoznali u rijalitiju "Elita", otkrili su duboke emocije jedno prema drugom i nastavili svoju vezu nakon napuštanja imanja u Šimanovcima. Njihova ljubav je dodatno ojačana vestima da će postati roditelji, a Milica je sada objavila fotografiju na društvenim mrežama na kojoj se vidi njen trudnički stomak.

Naime, atraktivna trudnica je obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijom na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a svima je odmah "za oko" zapao njen sada već poveći stomak, dok su komentari bili isključivo pozitivni, ističući kako joj trudnoća pristaje.

Republika

Foto: instagram.com/comaara

Milica Veličković pokazala trudnički stomak

Podsećanja radi, pored toga što uživaju u srećnom i romantičnom periodu njihovog života, Milica i Bora takođe prave planove za budućnost. Kako su nedavno otkrili, trenutno im je najbitnije da nađu dom u kom će živeti zajedno sa bebom, za koju još uvek nisi sigurni kako će nazvati, te da će nakon letovanja gledati da u što skorijem roku kupe stan.

Beba je odlično, bili smo na ultrazvuku, nestrpljivo čekamo da saznmo pol, to će biti za dve, tri nedelje, dogovaramo se za otkrivanje pola kako ćemo praviti. Ja se nadam dečaku, ali dobro, neka bude živo i zdravo samo - rekla je Milica za Republiku, a potom nam otkrila i ime za bebu:

Republika

Foto: Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages

Milica Veličković i Bora Terzić čekaju bebu

Ako bude dečak, biće Ignjat, to nam je najnovije, i Anja, ako je žensko. Za dečaka svaki dan nešto novo, bilo nam je Lazar, Teodor, pa se dogovaramo, ali sve super, beba mi raste super kako treba, ja se naravno i gojim, ali to je moja standardna kilaža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading