ANITA OBJAVILA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Izbio SKANDAL u porodici, pobednica Elite HITNO morala da reaguje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović više nije htela da ćuti!

ANITA OBJAVILA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Izbio SKANDAL u porodici, pobednica Elite HITNO morala da reaguje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović

Poznata učesnica rijalitija "Elita 7", Anita Stanojlović, nedavno je izdala zvanično saopštenje putem svog Instagram profila, apelujući na svoje fanove da poštuju privatnost njenog maloletnog sina. Ova odluka dolazi nakon što je primetila da se fotografije njenog sina šire društvenim mrežama, te je istakla da želi da zaštiti detetovu privatnost i integritet.

Foto: Republika.rs

Anita Stanojlović ispred zgrade Pinka

 


U saopštenju koje je objavila, Anita je istakla važnost poštovanja privatnosti dece javnih ličnosti i naglasila da želi da njen sin odrasta van medijske pažnje. Ovaj potez je naišao na podršku mnogih njenih pratilaca, koji su iskazali razumevanje za ovu odluku i istakli važnost zaštite privatnosti dece.

- Zamoliću moju i zajedničku podršku, da Aleksejebe slike i klipove koje ja budem kačila, ne objavljuju po stranicama, on je jako mali i nežlim da bude javno eksponiran i da se moje fotografije sa njim uzimaju i šeruju svuda. Hvala vam - poručila je Anita. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović Instagram

 


Ovaj slučaj baca svetlo na pitanje etike u javnom životu i izazova s kojima se suočavaju javne ličnosti kada je reč o zaštiti privatnosti svoje dece. Anita Stanojlović je hrabro istupila kako bi zaštitila svog sina od javnog eksponiranja i istakla važnost postavljanja granica kada je reč o privatnosti dece javnih ličnosti.

Reakcije na Anitin apel su bile izrazito pozitivne, sa mnogim komentarima podrške i razumevanja za njenu odluku. Mnogi su istakli da je važno poštovati želje roditelja kada je u pitanju javna eksponiranost njihove dece, te da je ovo važan korak ka podizanju svesti o potrebi zaštite privatnosti dece javnih ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading