IVAN MARINKOVIĆ SE VIDEO SA SINOM ŽELJKOM! Emotivna scena KIDA DUŠU, Kulići ponovo na OKUPU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković emotivnom fotografijom sve raznežio!

IVAN MARINKOVIĆ SE VIDEO SA SINOM ŽELJKOM! Emotivna scena KIDA DUŠU, Kulići ponovo na OKUPU!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je bio poseban dan za bivšeg takmičara rijalitija "Elita", Ivana Marinkovića, koji je putem video poziva čestitao rođendan svom sinu Željku Kuliću. Ivan je odlučio da podeli ovaj emotivan susret sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, otkrivajući detalje ovog posebnog trenutka.

Ivan Marinković je danas, na rođendan svog sina Željka Kulića, odlučio da ga pozove putem video poziva kako bi mu čestitao rođendan i izrazio svoju ljubav i želje za sve najbolje u životu. Emotivni susret oca i sina putem ekrana bio je pun ljubavi i topline, a Ivan je istakao koliko mu je drago što može da bude deo ovog važnog dana, iako su fizički razdvojeni.

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković na video pozivu sa Željkom Kulićem

 


Nakon što je završen video poziv sa sinom, Ivan Marinković je odlučio da podeli ovaj dragoceni trenutak sa svojim pratiocima na Instagramu. Objavio je emotivnu poruku u kojoj je izrazio svoju ljubav prema sinu, ali i zahvalnost što je imao priliku da provede ovaj važan dan sa njim, makar i na daljinu. Fotografija oca i sina na ekranu mobilnog telefona naišla je na veliki broj pozitivnih reakcija i podrške od strane Ivanovih pratilaca.

Ovaj događaj je još jednom podsetio sve na važnost porodičnih trenutaka i bliskosti, posebno u vremenima kada fizička udaljenost može biti prepreka. Ivan Marinković je pokazao da je ljubav prema deci jača od bilo kakvih prepreka, te da je važno negovati odnos sa svojom decom bez obzira na okolnosti.

Ovaj emotivan susret putem video poziva sigurno će ostati duboko urezan u sećanju i srcima oca i sina, dok će podrška koju je Ivan dobio od svojih pratilaca na društvenim mrežama dodatno učvrstiti važnost porodičnih vrednosti u životu svakog pojedinca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lena

28.07.2024 08:30

Miljana je stvarno jedna obicna glupaca. Neverovatno je sta sve ona moze da oprosti. Opet ce se kajati jer ce ovaj opet odustati od deteta.