OBRAĆANJE UROŠA RAJAČIĆA ŠOKIRALO NACIJU: Progovorio o TAJNAMA koje je čuvao u Eliti - Jelena u STRAHU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić uhvaćen na delu!

OBRAĆANJE UROŠA RAJAČIĆA ŠOKIRALO NACIJU: Progovorio o TAJNAMA koje je čuvao u Eliti - Jelena u STRAHU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U emisiji "Narod pita", bivši takmičar u popularnom rijaliti programu "Elita", Uroš Rajačić, otkrio je da postoji tajna koju nikada neće otkriti i koja će zauvek ostati kod njega. Kada ga je voditeljka Ivana Šopić direktno pitala da li se radi o aferi sa Jelenom Ilić Marinković, on se zagonetno nasmejao, ostavljajući mnoge gledaoce u neizvesnosti.

Uroš Rajačić je izazvao znatiželju mnogih gledalaca emisije "Narod pita" kada je odlučio da otkrije da postoji tajna koju nikada neće otkriti. Ova misteriozna izjava podigla je veliku prašinu među fanovima, koji su odmah počeli da nagađaju o čemu bi moglo biti reč.

Foto: printscreen/RTV Pink

Uroš Rajačić u emisiji ,,Narod pita"

 

- Ne kajem se, ništa nisam rekao dok sve nije bilo rečeno. Nemam više ništa što krijem, krijem stvari što se tiče drugih ljudi, ali ovo što si rekla kako mi deluju Jelena i Ivan na snimku, to su životne situacije, u kojima se svi isto ponašaju. Žene manipulišu, po svaku cenu to rade, a muškarci traže tračak nade - rekao je Uroš. 


Kada ga je voditeljka Ivana Šopić direktno pitala da li se tajna odnosi na aferu sa Jelenom Marinković, Uroš se samo zagonetno nasmejao, ostavljajući prostora za dodatna nagađanja. Jelena Marinković je takođe bila učesnica "Zadruge", te je ova spekulacija dodatno uvećala interesovanje javnosti za otkrivanje tajne koju Uroš čuva.

Foto: L.L./ATAImages

Uroš Rajačić i Jelena Marinković

 


Nakon emitovanja ove epizode, društvene mreže su bukvalno "usijale" od komentara i spekulacija o tajni koju Uroš čuva. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o tome šta bi moglo biti u pitanju, dok su drugi pokušavali da protumače zagonetan osmeh koji je Uroš uputio voditeljki. Ova misterija definitivno je podstakla interesovanje publike i ostavila ih u iščekivanju da li će tajna ikada biti otkrivena.

Uroš Rajačić je svojom izjavom definitivno izazvao veliku pažnju javnosti i ostavio nas u iščekivanju da li će ikada otkriti o čemu je reč. Do tada, ostaje nam samo da nagađamo i spekulišemo o ovoj tajanstvenoj situaciji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading