DEJAN UZVRATIO ŽESTOKO CARU! Pomenuo SOCIJALNU SLUŽBU, pa opleo: Ljut je zbog Maje i Davida, a možda i ZALJUBLJEN u mene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojević nije štedeo reči o bivšem suparniku!

DEJAN UZVRATIO ŽESTOKO CARU! Pomenuo SOCIJALNU SLUŽBU, pa opleo: Ljut je zbog Maje i Davida, a možda i ZALJUBLJEN u mene!

Foto: ATA Images

Filip Car i Dejan Dragojević ponovo ratuju. Nakon prozivki koje je Kristijan Golubović kod Dragojevića uputio Caru, oglasio se i Filip, kojih ih je žestoko potkačio, o čemu možete čitati klikom na link OVDE.

Caru je brzo stigao odgovor od Dejana, koji smatra da je Filip ljubomoran zbog toga što njegov brat David Dragojević muva Maju Marinković.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Dejan uzvratio Caru

Lik je podbuo sav, nosi one naočare, visi mu ona kajla hirurški čelik obojena nekom socijalnom zlatnom bojom. Kako je legao sav se razlio po onom krevetu.

On treba da se fokusira na sebe, na život i sve što mu se dešava, na advokate, socijalnu službu, ne na mene. Ja sam trenutno njemu najnebitniji lik koji postoji - priča Dejan, pa dodaje:

Nije mu bilo pravo kada je video vest o Davidu i Maji, jer on brani svaku svoju bivšu i sa svakom opet bude. I on svaku voli! To je bipolarno!

Republika

Foto: ATAImages

David želi da smuva Maju Marinković

On je ljut na mene što sam bio sa onom, pa što sam bio sa Aleksandrom. Sad je ljut zbog Davida i Maje.

Filipa sada boli Maja, isfrustriran je! Hoće da je sve njegovo! Pa ne može! Pusti ti Dejana! Neka sam i najgori, izašao sam iz svega. Ja ću Filipa uvek braniti, čitav život, jer je to zaslužio, ja sam mu stvarno dužnik.

I ovo sad nije šala, kao neki svedok na sudu mogu biti ja, ako neko pita, ovaj čovek ovde (peva). A možda je on zaljubljen u mene? Ne znam, videćemo! – zaključio je Dejan za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading