PRODUKCIJA ELITE ĆE MORATI DA REAGUJE! Bivša učesnica prekršila VAŽNO PRAVILO, ovo će joj se obiti o glavu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljena učesnica se sinoć nije pojavila u emisiji "Narod pita"!

PRODUKCIJA ELITE ĆE MORATI DA REAGUJE! Bivša učesnica prekršila VAŽNO PRAVILO, ovo će joj se obiti o glavu!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Produkcija televizije Pink juče je najavila gostovanje Anđele Šparavalo sa Lepim Mićom u emisiji "Narod pita", međutim, umesto nje je na Dedinje stigla trudna Milica Veličković. Lepi Mića je odmah osuo paljbu po Anđeli, te istakao da njen nedolazak "govori mnoge stvari". Inače, Anđela bi zbog ovoga mogla biti kažnjena, kako je gostovanje u emisijama obaveza učesnika koji su potpisali ugovor.

- Sam nedolazak Anđele u emisiju govori mnoge stvari. Ja sam se sa Bojanom često svađao i rekao sam joj da će joj doći glave. Anđela je u momentu najbolja i onda se okrene naopačke, devojka nije normalna - započeo je priču Mića i dodao:

- Smatram da Anđela radi stvari koje su jako ružne, oblatila je sve ljude, celu porodicu. Kako joj odgovara, tako radi, ona je tu najlošija. Po meni je to patologija čista, devojka je skroz izgubljena - naveo je Lepi Mića u emisiji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića razvezao jezik o Anđeli

Inače, jedna gledateljka je nahvalila Lepog Miću što je Anitu Stanojlović izveo na "pravi put".

- Mića je zlato, volim što je ono dete izveo na pravo put. Mića je čovek koji se jednom rađa. Aneli je toliko haljina promenila, šta će njoj 50.000 evra? Glupo je ja da određujem. Ne mogu da kažem da poznajem lično porodicu Ahmić, ali nikad nisam čula nešto dobro za njih. Znam da joj se brat oženio za pevačicu. Anita ima samo 20 godina, šta ona zna? Treba joj kontrola, ostala je bez oca dok joj je majka bila mlada. Anita je ostala željna ljubavi. Anita je mlada, nije svesna da je dobila tolike pare. Lepo je da je Anđelo uzeo stan, ali ona je dete - govorila je gledateljka.

- Ja sam joj rekao da uzme stan za sebe, svoje dete i majku i da skine teret sa leđa. Meni je drago ako sam joj pomogao u životu. Bolje da gledamo Aniti u ovom izdanju, nego kao prošle godine da radi stvari koje ne želi. Svima je bolje, Matora smršala, Anita je srećna. Više nema lažnih svatova, nema lažnih prijatelja i lažnih svadbi - dodao je Mića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mića dobio pohvale od gledateljke iz Sarajeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srboo

24.07.2024 14:43

Kakva gubitnik. Opljackao muslimanske kuce I pobegao iz Saraheva. NE sme da glavu tamo pomoli.