BOCNUO JE DIREKTNO U RANU IZ PROŠLOSTI! Ša brutalno reagovao na pretnje bivše žene - OVO SE ČEKALO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da je bivši ljubavni par na ratnoj nozi, a njihov sukob sve ser više uvećava!

BOCNUO JE DIREKTNO U RANU IZ PROŠLOSTI! Ša brutalno reagovao na pretnje bivše žene - OVO SE ČEKALO!

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, pre nekoliko dana zapretila je bivšem mužu nakon što su isplivale njene prepiske sa reperom dok su još uvek bili zajedno.

- Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom devojkom (Mionom Jovanović). Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, pst - rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

Nakon Vanjine najave da će uskoro raskrinati sve Nenadove tajne, on se oglasio i prokomentarisao njenu pretnju.

Foto: printscreen/RTVPink

Miona i Ša

- Ne zanima me apsolutno, ni ona, ni njeni tajni materijali. Tu nema ništa što meni može da promeni život, gluposti. To govori o njoj, ako hoće da se bavi time. Mene to apsolutno ne zanima jer znam da sam čist pred Bogom. Doviđenja, prijatno što se tiče nje tiče. Uživam sa Mionom, prošlost me ne zanima - poručio je Ša za "Pink" na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Podsećamo, mesecima unazad, Nenad Aleksić Ša je u rijalitiju "Elita" otvoreno govorio o svom bivšem braku sa Vanjom Ignjatović, iznoseći detalje koji su privlačili pažnju javnosti. Ša je javno otkrio da njihov brak nije bio kako je trebalo da bude, naglašavajući da je on bio posvećen njihovom odnosu, ali da od Vanje nije dobijao podršku koju je očekivao.

Posebno je istakao da ga je Vanja ucenjivala da prepiše novostečeni stan na nju, što je on odbio da uradi. Ova tvrdnja je dugo bila tema rasprava, s obzirom da je Vanja javno negirala Aleksićeve tvrdnje, često ga nazivajući "bolesnikom". Međutim, nedavno su na svetlo dana izašle prepiske između Vanje i Ša, koje je Pink.rs objavio, jasno pokazujući da je Vanja zaista ucenjivala Ša oko stana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miona

22.07.2024 10:42

ŠA-ban bokesni narcis.🤮🤮🤮