JANJUŠA DOTUKAO SUSRET SA MAJKOM! Potresne scene iz porodičnog doma KIDAJU DUŠU, njegove reči ne može da izbriše iz sećanja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svemu je prisustvovala i njegova ćerka.

JANJUŠA DOTUKAO SUSRET SA MAJKOM! Potresne scene iz porodičnog doma KIDAJU DUŠU, njegove reči ne može da izbriše iz sećanja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš pred sam kraj rijalitija "Elita" dao je svog psa Vesnu Gordani Džehverović, kako bi bila sa njom dok on ne nađe stan u kom će živeti nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Sada je Janjuš podelio snimak sa svojom ćerkom Krunom, sa kojom je otišao po psa Vesnu, o kojoj će oni voditi računa u budućnosti. Odmah nakon toga, Janjuš je posetio svoju majku, zajedno sa ćerkom Krunom, pa podelio emotivan snimak. Posvetio joj je stihove pesme Šabana Šaulića "Majko, sve ti opraštam", zbog čega je ova objava bila još tužnija.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

 

Janjuš je posebno osetljiv na svoju majku, koja mu se samo jednom obratila tokom "Elite", kada je poslala emotivnu rođendansku čestitku.

- Dragi sine, evo posle 13. tužnih dana koje provedosmo sa tugom, bolom i prolivenih reka suza, imam snage i moram imati da ti napišem nekoliko rečenica koje će značiti i tebi i nama. Srećan ti rođendan, da si nam živ i zdrav i nasmejan žele ti mama, tata i Boris - počela je ona i dodala:

- Da izdržiš u Eliti do kraja. Brzo će to proći, a po izlasku da se malo smiriš i posvetiš sebi i tvojoj Kruni i tvojoj porodici, mislim da je vreme. I Kruna jedva čeka da se sve to završi i da izađeš i provodiš vreme sa njom. Bori se dalje kroz život, za sebe, za svoju Krunu i svoju porodicu. Mi ćemo dalje kako možemo i moramo, ne brini, dobro smo! Tvoji mama, tata i Boris - poručila je Janjušu majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading