MAJA MARINKOVIĆ POSVAĐALA STANISLAVA SA PRIJATELJEM: Krofak odlepio po izlasku iz "Elite", fanovi besni na njega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O šok-potezu Stanislava Krofaka bruje svi!

MAJA MARINKOVIĆ POSVAĐALA STANISLAVA SA PRIJATELJEM: Krofak odlepio po izlasku iz "Elite", fanovi besni na njega!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak su započeli ljubavnu vezu tokom boravka u rijalitiju "Elita". Međutim, nakon mesec dana njihova veza je doživela kraj. Ipak, po završetku rijalitija, njih dvoje su se ponovo zbližili, rasplamsavši stare strasti, i nisu se razdvajali po ceo dan. Kada se rijaliti završio, odlučili su da pokušaju sa vezom u stvarnom svetu.

 

Postavlja se pitanje u kakvom su sada odnosu, s obzirom na njihove izjave da to i dalje nije veza, već da se samo druže. Ipak, postoji percepcija da Maja Marinković ima dozu kontrole nad Stanislavom. Nedavno je primećeno da se Stanislav zapratio na društvenim mrežama sa Majinim bivšim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušem, ali ga je vrlo brzo otpratio. Mnogi smatraju da je to bila Majina želja, koju je on ispunio. Iako se oboje nisu oglašavali po tom pitanju, "gde ima dima, ima i vatre", kako kaže naš narod.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak otpratio Janjuša

Ova situacija izazvala je brojne reakcije među fanovima, koji pažljivo prate svaki korak ove javne ličnosti. Spekuliše se o dinamici njihovog odnosa i uticaju koji Maja ima na Stanislava. Iako se o njihovom odnosu i dalje spekuliše, javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

S obzirom na sve ovo, ostaje da se vidi kako će se odvijati veza između Maje Marinković i Stanislava Krofaka u budućnosti. Pitanje je da li će njihov odnos evoluirati u nešto više od prijateljstva ili će ostati na nivou trenutne "družbe". U svakom slučaju, javnost će sa pažnjom pratiti dalji razvoj njihove veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading