SUOČAVANJE MIONINE BAKE I KIZE U ELITI: Izbio PORODIČNI SKANDAL, Ša ne sme da sazna za OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nenada Aleksića Ša i baka Mione Jovanović oći u oči!

SUOČAVANJE MIONINE BAKE I KIZE U ELITI: Izbio PORODIČNI SKANDAL, Ša ne sme da sazna za OVO!

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras je došao taj dugoočekivani trenutak za fanove rijalitija "Elita 7" - finale sezone. Među brojnim uzbuđenjima koja su obeležila ovu sezonu, jedno od najiščekivanijih bila je i konfrontacija bake Mione Jovanović i oca Nenada Aleksića Ša, nakon deset meseci turbulentne veze pred kamerama.

Od samog početka njihove veze, odnos između bake Mione i oca Ša bio je predmet pažnje javnosti. Njihova veza je bila ispunjena brojnim izazovima, a njihovi sukobi i pomirenja pratili su gledaoce tokom čitave sezone. Očekivanja su bila visoka kako će se njihov susret odvijati u finalnoj epizodi.


Dok su gledaoci sa nestrpljenjem iščekivali ovaj susret, društvene mreže su bile prepune komentara i spekulacija o tome šta će se desiti kada se njih dvoje ponovo nađu oči u oči. Mnogi su se pitali da li će uspeti da prevaziđu svoje nesuglasice i pruže primer pomirenja i oprosta.

Konačno, trenutak istine je došao. U finalnoj epizodi, publika je sa strepnjom iščekivala susret bake Mione i cca Ša. Njihova emotivna napetost bila je opipljiva dok su se susreli pred kamerama. Čitav studio je bio zatečen trenutkom koji se odvijao pred njihovim očima.

Ono što je usledilo iznenadilo je mnoge. Umesto očekivane konfrontacije, publika je svedočila neočekivanom obrtu - potpunom ignorisanju, što je se šokiralo. Mionina baka i otac Ša se nisu pozdravili, a on je prokomenatrisao i da ne vidi potrebu da se javi njenoj porodici. 

Finalna epizoda rijalitija "Elita 7" donela je iznenađujuće emotivnu završnicu sa susretom bake Mione Jovanović i oca Nenada Aleksića Ša. Njihova veza, ispunjena turbulencijama, dobila je svoj završetak u vidu iskrenog pomirenja, ostavljajući gledaoce da razmišljaju o snazi oprosta i ljubavi čak i u najizazovnijim situacijama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading