BIVŠI DEČKO MIONE JOVANOVIĆ PRESREO ŠA, PA MU OTKRIO ISTINU: Skandalozan snimak sa kamere objavljen u javnostI (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Mione Jovanović otkrio sve o susretu sa Nenadom Aleksićem Ša!

BIVŠI DEČKO MIONE JOVANOVIĆ PRESREO ŠA, PA MU OTKRIO ISTINU: Skandalozan snimak sa kamere objavljen u javnostI (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Reper i bivši takmičar rijalitija ,,Elita" Nenad Aleksić Ša odlučio je da ima potpunu kontrolu nad pratiocima njegove devojke Mione Jovanović, te su oboje priznali da su mnoge ljude obrisali sa društvenih mreža u emisiji ,,Narod pita"

Međutim, sada se pojavila nova i potvrđena informacija, a to je da se Ša sastao sa bivšim dečkom Mione Jovanović, voditeljem Filipom Đukićem, što je i on sam potvrdio na TikTok uživo prenosu. 

 

 

Naime, Filipa su upitali da prokomentariše što su ga Miona i Ša blokirali na društvenim mrežama, a on od šoka je otkrio da se sastao tokom žurke povodom kraja ,,Elite" sa Aleksićem, te prepričao njihov susret:

- Miona i Ša? Ša me blokirao? Me zajebavate? Daj, ne ložite me! Što bi me on blokirao, sreo sam ga na žurki, rekao sam mu brate moj nemoj da se sekiraš... A nije me valjda blokirao, je l' moguće... Ne verujem da je toliki doktor - bio je u šoku Filip Đukić. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Rijaliti par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša gostovali su sinoć u emisiji "Narod pita", a u jednom momentu nastao je haos zbog pitanja o roditeljstvu.

Naime, od ranije kruže priče da je Miona sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom i te kako želela decu, dok sa njenim sadašnjim, koji jedva čeka da se ostvari kao otac, nije slučaj.

- Mislim da je ona još uvek mlada žena i da nije spremna na dete - rekla je gledateljka.

To je istina, nisam spremna još uvek, ja sam demantovala da sam htela sa Stanislavom dete, rekla sam da želim da sačekam još neko vreme - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading