MAJKA MIONE JOVANOVIĆ OČAJNA ŠTO GUBI ĆERKU! Izbila DRAMA izletele iz studija, pa napravile SCENU - ova ŠIFRA otkrila sve! (VIDEO)

Autor: O.B./M.Đ./G.D.

Elita 8 | Farma 8

14.07.2024

03:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budno paparaco oko portala Republika uhvatilo je dramatičnu scenu porodične svađe Mione Jovanović sa majkom!

MAJKA MIONE JOVANOVIĆ OČAJNA ŠTO GUBI ĆERKU! Izbila DRAMA izletele iz studija, pa napravile SCENU - ova ŠIFRA otkrila sve! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica i rijaliti zvezda Miona Jovanović nakon sukoba sa roditeljima, po ispadanju iz finalne noći ,,Elite 7", izašla je ispred studija sa majkom i bratom. Miona se sve vreme raspravljala sa porodicom, verovatno braneći dečka Nenada Aleksića Ša, njenog dečka, koji je ove večeri imao brutalan sukob sa njenom porodicom po izlasku iz rijalitija. 

Miona je govorila majci sve vreme da ne zna šifru, verovatno od društvenih mreža, budući da je Instagramom upravljala njena sestra. 

Miona Jovanović osvojila je osmo mesto u finalu "Elite 7", a onda je došlo do skandala. Odbila je da se pozdravi sa porodicom Stanislava Krofaka, a njena porodica je bila besna. Odmah je došlo do sukoba uživo u programu.

- Pustite me sada, nema potrebe sada! - rekla je Miona.

- Miona, majka ti se trese - rekao je Mionin otac.

- Sebi si dopustila ovakvu vezu na TV-u! - dodala je Mionina majka.

- Večeras ideš kući! - poručio je Mioni otac.

- Pričaćemo! - odbrusila je ona.

- Hajdemo kući, a ona nek ide gde hoće! Devojko, ti si poludela! Izvoli auto, vozi kod Šakija, mi idemo u Kragujevac! Kako si ti glupa - poručila je Mionina baka.

- Ako vidim da je tako kako pričate, kazaću da sam napravila glupost, u suprotnom ćete vi meni da se izvinite! - dodala je Miona.

- Ko tebi da se izvini? - pitala je Mionina baka.

- Oprostila si mi kad sam se preselila u Beograd, oprostićeš mi i ovo - rekla je Jovanovićeva.

- Neću ti oprostiti! Ja neću vala - rekla je Mionina baka.

- Miona, nije u redu što se nisi javila porodici Krofak. Ali tvoj brat se pozdravlja, evo i tvoja porodice. Ovo je lep primer kako majke treba da se ponašaju - primetila je Ivana Šopić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

14.07.2024 05:27

SVAKA ČAST NJENOJ MAJCI, PORODICI...LJUDI KOJI SU KULTURNI U SVAKOM POGLEDU...DAO BOG DA DOĐU DO NEKOG REŠENJA....

Katarina

15.07.2024 08:56

Miona bezobrazna, umišljena, misli da je pametna i da je bitna, da je zvezda. Nema ona kvalitete da bi se bavila pevanjem, glas još i može da dovede u red časovima pevanja ali harizma, energija 0. Polako, doći će dve na svoje mesto. Kada ne poštuje svoju porodicu kako će poštovati nekog drugog!