JANJUŠ UHVAĆEN NA DELU! Evo gde je i sa kim sinoć LUMPOVAO (PAPARACO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Elite" u ludom provodu!

JANJUŠ UHVAĆEN NA DELU! Evo gde je i sa kim sinoć LUMPOVAO (PAPARACO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Janjuš

U subotu se održalo veliko superfinale "Elite 7", a učesnici koji su mesecima boravili u Beloj kući sad koristi vreme za uživanje van zidina rijalitija. Tako je bilo i sinoć sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je posetio nastup popularne pevačice Indire Radić u jednom poznatom prestoničkom restoranu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nastup Indire Radić

Janjušević se veselio sa prijateljima u ovom lokalu, a paparaco je uspeo da ga uhvati. Fotografiju možete videti u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Janjuš u provodu sa prijateljem

Inače, Janjušević koristi slobodno vreme koje ima i za uživanje sa svojom ćerkom Krunom. Poznato je da je Janjušević izuzetno vezan za svoju ćerku, pa iako je bio praćen skandalima tokom trajanja rijalitija, Janjuš je rešio da sada nadoknadi mezimici svoje odsustvo.

Nakon završetka svih obaveza, Janjuš je odmah odlučio da vreme provede sa Krunom i odveo ju je u luksuzni restoran. Ovaj gest pokazuje da Janjuš, uprkos javnim događajima, želi da svojoj ćerki pruži najbolje moguće iskustvo i da uživa u njenom društvu. Fotografija na kojoj Janjuš pozira sa Krunom uz tri emotikona srca izazvala je brojne emotivne reakcije i komentare podrške na društvenim mrežama, s obzirom da su mu i to osporavali u rijalitiju, pa mu neretko udarali na očinstvo. Pojedini su se, ipak, pitali da li Ena stoji iza svega, odnosno, da li je i Krunina majka sa njima na večeri.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Janjuš je uživao sa Krunom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading