ZVANIČNO POTVRĐENO OD PRODUKCIJSKOJ ČOVEKA: On će biti VODITELJ "Elite 8", njemu se niko nije nadao! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se pitali ko će s enaći u voditeljskom timu u sledećoj sezoni ,,Elite 8", a sada je zvanično otkriveno!

Septembar je mesec koji mnogi fanovi rijalitija s nestrpljenjem iščekuju, jer je to vreme kada počinje nova sezona omiljenog šou programa. Ove godine, ljubitelji rijalitija imaju dodatni razlog za uzbuđenje, jer je najavljeno da će se u Belu kuću useliti ozbiljna zvezda. Nakon uspešne sezone "Elita 7", koja je završena pobedom Anite Stanojlović, očekuje nas nova sezona popularnog rijalitija.

Jedna od glavnih tema ovogodišnje sezone "Elite" je svakako ulazak Marka Đedovića. Nakon razgovora sa ovim popularnim učesnikom, saznali smo da će Marko imati značajnu ulogu u novoj sezoni. On nam je otkrio da će biti voditelj "Elite 8" i da je već unapred upućen u učesnike, ali je odlučio da zadrži tu informaciju za sebe. Takođe, Đedović je istakao da će imati ulogu i u debatama, gde će moći da pokaže svoju kreativnost i iskustvo stečeno tokom prethodnih sezona.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Đedović će biti voditelj Elite 8

 

- Kažu da sam propali voditelj i da nisu znali šta će sa mnom, pa su mi onda dali tolike pare za učešće i dali mi debatu za koju ste šerovi videli kod Velike šefice na Instagramu. Videli ste kako mogu kao voditelj, videli ste kako mogu i kao rijaliti učesnik. Ja sam prilikom ulaska izjavio da još samo Engleska kraljica nisam bio, sve ostalo jesam. Vodiću sigurno, a teško da ću učestvovati - rekao nam je Marko i otkrio da će biti voditelj sledeće sezone:

- Ja imam moje debate. Sve ostalo nema potrebe. Jer šta da vodim nominacije? Da dođem da me prozivaju da sam nikakav voditelj jer kažem "ti imaš reč, ti imaš reč". Ja tu ne mogu ni da ispoljim svoju kreativnost, a u debatama sam uspeo da ispoljim kreativnost i celokupnu tu priču. Zasigurno ću ako bude bilo potrebno, a sada je reč da je potrebno, biti neko ko će posećivati buduću Elitu - otkrio nam je Marko Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

19.07.2024 05:46

MALO VODITELJ...MALO ZADRUGAR...KAKO NJEMU ODGOVARA...SVAKA MU ČAST...NA PAMETI, NA OBRAZOVANJU, NA JEZIČNOSTI...ALI PODRŽAVAM GA U BORBI SA HIJENAMA I DILEJAMA...SVAKA MU ČAST...ON DOĐE KAO GLAS RAZUMA...ON JE BIO MOJ FAVORIT PORED KUME...ALI MOJ REDOSLED BI BIO STANISLAV...PRVI, MILICA DRUGA...MAJA TREĆA...ĐEDOVIĆ ČETVRTI...KAČAVENDA PETA...MARINKOVIĆ ŠESTI...BOJANA...A ONDA TEK POSLE 15 MESTA...FAVORITI NACIJE...GLUPI, ODVRATNI, OHOLI, ZLI, BOLESNI...