ALARMIRANI NADLEŽNI ORGANI ZBOG PODIVLJALOG ŠA: Repera "spucala" realnost, osvanula JEZIVA prepiska!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša preti fanovima koji ugrožavaju njegovu vezu sa Mionom.

ALARMIRANI NADLEŽNI ORGANI ZBOG PODIVLJALOG ŠA: Repera "spucala" realnost, osvanula JEZIVA prepiska!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša napustio je rijaliti u kom je boravio deset meseci, a po svemu sudeći, u spoljnom svetu ga je "spucala" ne tako prijatna realnost. Naime, on se susreo sa brojnim negativnim komentarima, sa kojim se ne nosi dobro, pa je odlučio da alarmira nadležne organe i krene sa tužbama:

- Jedva čekam da vam saspem gomilu prijava za sve boleštine i laži. Ne zezam se, sad sam napolju i sve je predato kome treba. Srdačan pozdrav - napisao je Ša fan-stranicama na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Iako su Miona Jovanović i Ša shvatili da su najpopularniji par u "Eliti", nisu spremni da istrpe hejt na njihov račun, pa su zapretili tužbama. Miona je nedavno otkrila detalje svađe sa roditeljima, koji takođe ne prihvataju njenu vezu sa reperom:

- Bila sam kod njih, razgovarala, posle se nismo čuli, ali naravno da ću ponovo ići u Kragujevac. Pokazali su mi one ogrebotine, to je napravila neka osoba, kojoj je jako dosadno u životu. Nismo u 19. veku, da mi roditelji određuju nešto, mogu da sugerišu, ali ja ne mogu u Kragujevcu, od kuće do apoteke, da radim u nekoj apoteci - govorila je Miona za Republiku.

- Oni ne shvataju šta je rijaliti, ja bih voleo da se ti odnosi izglade. Nisam želeo da ulazim ni u kakav sukob, baš zbog nje (zbog Mione) - dodao je Ša.

Ša je ponosan na činjenicu da je Miona otišla odmah kod njega, jer smatra da je time svima dokazao da ga ipak voli, a vrlo brzo je Jovanovićeva ispunila svoj deo dogovora i otpratila sve muškarce sa Instagrama, koji smetaju Nenadu i remete im mir u vezi, koji traje čak dva dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Мирка

17.07.2024 14:14

Он је психопата.