MIONA OSTALA NA ULICI ZBOG ŠA, POSLE RASKIDA NEMA GDE DA SE VRATI: Porodica zauvek prekinula kontakt sa njom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović otkrila da ju je majka blokirala na društvenim mrežama.

MIONA OSTALA NA ULICI ZBOG ŠA, POSLE RASKIDA NEMA GDE DA SE VRATI: Porodica zauvek prekinula kontakt sa njom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović

Suočavanje Mione Jovanović sa svojom porodicom na finalu "Elite" prepričava se i dan-danas, a čini se da su roditelji više nego ljuti na nju, nakon što je odlučila da prvo ode u stan svog novog izabranika Nenada Aleksića Ša.

Naime, iako je Miona otišla dan kasnije u Kragujevac, ne bi li pokušala da spusti loptu sa porodicom, čim je napustila kuću, majka ju je blokirala na svim društvenim mrežama i time joj jasno stavila do znanja da ne želi nikakav kontakt sa njom:

- Što se roditelja tiče, nećemo ništa, valjda će njihov bes da popusti vremenom. Ja nemam šta drugo da kažem - rekla je Miona, koja ne krije da su njeni roditelji izuzetno ljuti na nju - naročito majka koja, po svemu sudeći, sa ćerkom ne želi više nikakav kontakt.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Pričala sam im konstantno, zaklela sam im se da me Ša nikada nije udario, da se ništa to nije dešavalo, pošto su oni u sve te stvari ubeđeni. Vidim da tu nema pomoći, da će oni terati svoje, misliti kako već misle, tako da mogu samo da pustim i da sami vremenom skapiraju kako se ja osećam, kako se ponašam, šta se dešava u mom životu, ako gledaju uopšte, jer mama me je blokirala, otpratila, to sam čula. Pojma nemam - rekla je Miona u "Premijeri".

- Bila sam kod njih, razgovarala, posle se nismo čuli, ali naravno da ću ponovo ići u Kragujevac. Pokazali su mi one ogrebotine, to je napravila neka osoba, kojoj je jako dosadno u životu. Nismo u 19. veku, da mi roditelji određuju nešto, mogu da sugerišu, ali ja ne mogu u Kragujevcu, od kuće do apoteke, da radim u nekoj apoteci - govorila je Miona sinoć za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Miki

16.07.2024 17:32

Sponzorusa.

djole

17.07.2024 09:59

Sta fali Sha, pa ni cerka vam nije cvecka

Maja

17.07.2024 11:50

Misli seljanka da ce biti pevacica… Nema ona veze sa pevanjem, ali lakse joj da drzi mikrofon izavija nego da radi u fabrici. Glupaca nevaspitana