HAPSE ŽANU ĐORĐEVIĆ?! Izudarana Jelena Marinković skupljala sopstvenu kosu sa poda, nasilnica će morati da odgovara!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalni napad Žane na Jelenu prekinuo je program u Eliti.

HAPSE ŽANU ĐORĐEVIĆ?! Izudarana Jelena Marinković skupljala sopstvenu kosu sa poda, nasilnica će morati da odgovara!

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages, Printscreen

Sinoć je na velelepnom imanju u Šimanovcima održana žurka povodom završetka "Elite 7", a Jelena Marinković je doživela pravu dramu. Naime, dok je davala intervju voditeljki, prišla joj je Žana Đorđević Omnia, koja ju je napala i udarila pesnicom, a zatim nastavila da tuče. Voditeljka je iste sekunde pozvala obezbeđenje, a snimak je procurio na društvenim mrežama i možete ga pogledati u nastavku ovog teksta.

 

 

Došla je Hitna pomoć, a Jelena je završila u Urgentnom centru. Marinkovićka je najavila da će tužiti Žanu i prijaviti je u policiji. Podsećanja radi, Žana i Jelena su imale tuču i u rijalitiju.

Kako je ovaj brutalni napad zaustavio intervju, ali i kompletan program, mnogi su zahtevali i reakciju policije, odnosno, tražili su hapšenje nasilnice Žane. 

- Žena me šutira u stomak, hoću da idem kući, ali hoću prvo da dođe policija! Njen degenerik, bivši muž, mi je pretio. Pretio je sto puta, slao čestitke ovde. Čekao je posle finala... Je l' se vi za***avate? Je l' treba direktno da idem u policiju direktno? Kad se dešava u rijalitiju onda može da se sankcioniše, a sad ne može, šta? - govorila je Jelena.

Žana je kažnjena tromesečnim honorarom od strane produkcije, ali određeni gledaoci smatraju da je zaslužila goru kaznu, ne od produkcije, već od nadležnih organa. Kako je ovaj snimak postao viralan, komentari ispod istog samo su se nizali:

- "Uhapsite nasilnicu", "Policija treba da reaguje", "Auuu, ovo je za hapšenje", "Jelena treba odmah u policiju, na šta ovo liči", "Zaustavite nasilnicu", "Divljakuša, za ovo se odgovara"... - glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
kraki

16.07.2024 18:23

Kriminalci

dušanka

16.07.2024 18:27

ŽANA NIJE NORMALNA...TIPIČNA BABUŠKA KOJU JE PREGAZILO VREME, ALI JOJ TO NIKO NIJE JAVIO...ŽALOSNO...NE BRANIM MARINKOVIĆKU...NIJE NI ONA SPAŠENA...ALI ZA NASILJE NEMA OPRAVDANJA...