NISTE SPREMNI ZA OVAJ PRIZOR! Uroš Stanić spopao Takija na žurki, pa ga izljubio od glave do pete! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je slika večeri!

NISTE SPREMNI ZA OVAJ PRIZOR! Uroš Stanić spopao Takija na žurki, pa ga izljubio od glave do pete! (FOTO)

Foto: ATAImages

Sinoćna žurka povodom završetka sedme sezone najgledanijeg rijalitija bila je veoma uzbudljiva, a učesnici su se veoma opustili na imanju, gde su boravili deset meseci. Osim takmičara "Elite" veselju su prisustvovali i bivši rijaliti učesnici, ali i porodica zadrugara, pa se tako pojavio i Taki Marinković, otac Maje Marinković.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Taki Marinković

On je komentarisao Majino pomirenje sa Stanislavom Krofakom, zbog kog nije bio veoma srećan, naprotiv, smatra da Krofak nije pravi izbor za njegovu mezimicu, ali posebno je privukao pažnju Takijev susret sa Urošem Stanićem, koji je bio oduševljen Majinim ocem, pa je naskočio na njega i krenuo da ga ljubi.

Taki je odlučio da ispozira sa njim, a njihova zajednička fotografija već je obišla internet. Komentari su urnebesni, a mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da je ovo najbolji momenat večeri i slika, koja je obeležila žurku.

 

 

Podsetimo, Uroš Stanić je izjavio da voli starije muškarce, pa nije isključeno da mu se Taki dopao u tom smislu, dok je Marinković samo želeo da bude prijatan, pa je pristao da se fotografiše sa mladim učesnikom Elite, koji se pokazao kao jedan od najboljih provokatora u kući.

- Definitivno ja sam po seksualnosti gej, to nije toliko prihvaćeno na Balkanu. Nije me bilo strah da se deklaršem javno i da javno pričam o svemu. Pričao sam sve otvoreno, to treba da bude normalno u 21. veku. u "Elitu 8" ulazim sa dečkom - rekao je Uroš Stanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading