ŠA UPAO MIONI NA INSTAGRAM, PA NAPRAVIO RUSVAJ: Usledilo detaljno čišćenje, Stanislava se prvo "dohvatio!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Stanislav se više ni na Instagramu ne prate,

ŠA UPAO MIONI NA INSTAGRAM, PA NAPRAVIO RUSVAJ: Usledilo detaljno čišćenje, Stanislava se prvo "dohvatio!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink

Čini se da je superfinalno veče "Elite" sve promenilo, a učesnici su jedva dočekali da se dočepaju svojih mobilnih telefona, kako bi imali uvid u sve što se dogodilo tokom njihovog boravka u rijalitiju.

Mioni Jovanović je najviše zasmetala činjenica da joj roditelji nisu poneli telefon iz Kragujevca, s obzirom da je ona pravo sa finala otišla u stan Nenada Aleksića Ša. Međutim, ono što je sve zaintrigiralo jeste činjenica da se Miona i Stanislav Krofak, njen bivši dečko, više ne prate na Instagramu.

Nikome nije poznata informacija ko je koga prvi otpratio ili čak blokirao na pomenutoj društvenoj mreži, ali nije isključeno da je Ša učestvovao u svemu, s obzirom da je jasno stavio do znanja Mioni da joj je svaki vid komunikacije sa bivšim dečkom strogo zabranjen i da će joj kontrolisati telefon. Stanislav je veoma aktivan na Instagramu, gde se svakodnevno oglašava i deli sa fanovima sve što se dešava sada u njegovom životu, a Maja Marinković pomno prati svaku njegovu objavu, kao i to koga će prihvatiti, odnosno, koga će sve pratiti na Instagramu.

Takođe je čudno da se Ša nije oglasio ni sa jednom fotografijom, iako tvrdi da uživa u spoljnom svetu sa Mionom, pa čekamo reperov komentar na kompletnu situaciju. S druge strane, Krofak je priznao da ne želi da im remeti vezu, koja je i bez njega dovoljno problematična, pa je odlučio potpuno da se povuče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

15.07.2024 16:37

Pocelo je. Ko ima pravo kome da se petlja po telefonu,instagramu... da su u najvecoj ljubavi. Pravu ljubav krasi poverenje. A Sa je manipulator, bolesnik, posesivac. Sto vise stiska, vise mu klizi iz ruke. Cista bolescina.

Odgovori 53 5