DANAS JE DAN D ZA MIONU JOVANOVIĆ: Otkivamo gde je PRENOĆILA posle JAVNE BRUKE sa porodicom, Ša joj i napolju služi ko POTRČKO?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Nenada Aleksića Ša do kraja je ostala neodlučna da li će da krene sa svojima ili sa njim kući.

DANAS JE DAN D ZA MIONU JOVANOVIĆ: Otkivamo gde je PRENOĆILA posle JAVNE BRUKE sa porodicom, Ša joj i napolju služi ko POTRČKO?!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tokom sinoćnjeg superfinala "Elite", dok se osćala napetost zbog proglašenja pobendika, možda još i najnapetija situacija vladala je iza kamera gde se Nenad Aleksić Ša verbalno sukobio sa porodicom Mione Jovanović, koja je otvoreno podržala Stanislava Krofaka.

Naime, reper, koji je zauzeo visoku 14. meseto u superfinalnoj noći, po samom izlasku naleteo je na oštri sud porodice svoje devojke. On je tom prilikom ušao u žestok okršaj sa Mioninom mamom Danijelom, bakom Milicom, ocem, ali i bratom, pa su pale teške reči u studiju. Zbog toga je do kraja ostalo neizvesno sa kim će Miona na kraju otići.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Miona Jovanović čim je ispala, bacila se Ša u zagrljaj

Ša je ipak odlučio da sačeka svoju devojku i sa njom porazgovara i dogovori se da li će ona ići odmah u Kragujevac kod svojih roditelja ili će kod njega u novi stan u Zemunu.

Inače, Mionina baka Milica je neposredno pred početak samog superfinala dala izjavu da ukoliko se Miona odluči da ode kod Ša, porodica nema ništa protiv, ali da će i oni preduzeti drastične mere.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Baka Mione Jovanović zbog Ša najavila uvođenje vanrednih mera

Međutim, kada je Jovanovićeva napustila takmičenje i sama je merila u procentima verovatnoću kod koga će da završi.

- 80 procenata idem kod Ša, stvari ću neke poslati za Kragujevac, neke ću kod Ša. Sutra me on vozi za Kragujevac da uzmem telefon i da pričam sa mojima i tako. Mislim da idem kod Ša, iznervirali su me večeras, malo sam se razočarala. Nije mi se svideo taj postupak nedonošenja telefona, napinjanje: "Javi se roditeljima Stanislavovim", nije mi se svidelo što nisam dobila haljinu za finale. Umesto da mi se obraduju, oni meni pričaju o nekim stvarima, a ne da budu srećni što me vide posle osam meseci. Ne znam, iznervirali su me - rekla je Miona za Pink.rs.

Ubrzo zatim, Miona je ipak donela odluku da krene sa Aleksićem, te je sela u kola sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

14.07.2024 13:20

NE ZNAM KO BI TI SE OBRADOVAO POSLE SVEGA ŠTO SI URADILA...OSRAMOTILA I SEBE I NJIH, PRI TOM PUNA SI SEBE, BEZ RAZLOGA, ČAK NISI NI LEPA KOLIKO MISLIŠ DA JESI JER ZLOBA IZ TEBE IZBIJA...BRAT TI JE PRAVI LEPOTAN, KULTURAN, LEPO VASPITAN...A TI KAD ZAŽVALIŠ ONU CIGARETU...KAO SA IBARSKE...

Odgovori 19 1