ANELI UŽIVA SA BIVŠIM MUŽEM POPULARNE VODITELJKE: Poznat policiji, zbog ovoga je HAPŠEN u Dubaiju! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ponovo šokira publiku rijalitija Elita!

ANELI UŽIVA SA BIVŠIM MUŽEM POPULARNE VODITELJKE: Poznat policiji, zbog ovoga je HAPŠEN u Dubaiju! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

Starleta Aneli Ahmić u subotu je osvojila drugo mesto u finalu rijalitija "Elita 7", a u Šimanovcima ju je tada sačekala sestra Sita Ahmić. Međutim, sada vreme provodi sa izvesnim Ivanom Radovićem, drugom Aleksandra Požgaja, koji je pre nekoliko godina bio u fokusu javnosti, nakon što je uhapšen sa ekipom zbog šverca kokaina u Dubai. 

Aneli je objavila nekoliko fotografija sa njim.

U akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala 2016. godine su uhapšeni Ivan Radović (28) zvani Koki, koji se sumnjiči da je vođa kriminalne grupe, Jasmina Petrović (41), Nikša Komkanović (28), Boris Ristić (26), Đorđe Petronić (42), Jovan Lazić (41), Nina Prlja (24) i Tomislav Živković (57). Pre tri meseca je u Dubaiju uhapšen i deveti član grupe Miodrag Radović (46), kod koga je tada nađen kokain.

Ivan, koji je poznatiji kao Koki, bivši je muž voditeljke Anastasije Buđić, koja se za njega udala u zatvoru.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Buđić

Aneli se danas oglasila i otkrila da li se čula sa Asminom Durdžićem.

- Ne, naravno da nisam, niti ima potrebe za tim. Moji advokati će se pobrinuti, kada su u pitanju sve te njegove optužbe koje je javno kačio. Ne želim ništa o tome da pričam, za to postoji sud. Ne pada mi na pamet nikada više da mu dam povoda, niti medijske pažnje, dosta je bilo toga. Videla sam neke sitnice, šta su on i Stanija pričali, izlazilo mi je na TikToku. Narod ako voli ljude koji svom detetu kažu da je kopile, neka ih i dalje vole. Nek dođu u sudnicu da isprate slučaj, a ja ću javno kačiti kada imamo proces, pa da mu dođu fanovi i svi koji ga podržavaju - rekla je Aneli za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Trsha

15.07.2024 17:56

hmm do Elite 8 bavice se Aneli starim zanatom!!! Ko to tamo kaze da se promenila?!?