ANELI NA APARATIMA! Stanija se UDAJE za Asmina, pokazali verenički prsten, od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ruka koju najviše volim i koju ću držati do kraja života", poručio je Durdžić!

ANELI NA APARATIMA! Stanija se UDAJE za Asmina, pokazali verenički prsten, od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, planira da oženi svoju devojku, starletu i bivšu zadrugarku Staniju Dobrojević.  On ju je još pre godinu dana zaprosio skupocenim prstenom sa dijamantima, kojim su se sada pohvalili na Instagramu i koji košta 69.135 evra, preneo je "Blic".

- Ruka koju najviše volim i koju ću držati do kraja života - napisao je Asmin preko objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija i Asmin pokazali prsten

Posebno je zanimljivo što je Asmin objavio ovu fotografiju nakon što je Aneli izašla iz "Elite", te mnogi misle da samo provocira svoju bivšu partnerku.

Stanija je nedavno govorila o svojoj ljubavi i odnosu sa Asminom.

- Koliko puta sam ja rekla zbogom i medijima i rijalitiju i muzičkoj karijeri, odem u Ameriku i nema me i da ja u Americi upoznam dečka iz Austrije i da me ova priča vrati u epicentar, to je samo sudbina. Mislim da je sada došao momenat da stvari izlaze na videlo. Na društvenim mrežama su mi pisali da će me prevariti, da je prevarant, da će me opljačkati. Ja sam se sklonila u Ameriku, dođem u Srbiju, pa majka od dotične (Aneli) se slika ispred zgrade, njena sestra se uključi i kaže da branim da on šalje pare devojčici...Nevezano da li ćemo mi ostati zajedno ili ne, mi možemo da osnujemo porodicu i živimo zajedno, možda i ne, ali mi se dopada što smo mi individue za sebe - pričala je Stanija nedavno.

Republika

Foto: printskrin instagram

Stanija i Asmin su nedavno uživali u Crnoj Gori

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading