ŠA ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ ZBOG MIONE - PROLAZNICI GLEDAJU I NE VERUJU?! Reper prevazišao sebe, njeni roditelji će zanemeti od šoka! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula misteriozna poruka o Mioni.

ŠA ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ ZBOG MIONE - PROLAZNICI GLEDAJU I NE VERUJU?! Reper prevazišao sebe, njeni roditelji će zanemeti od šoka! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša

Iako su mnogi sumnjali u to, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su "Elitu" napustili zajedno, pa otišli pravo u njegov stan i noć proveli zajedno, a reper se dan kasnije pohvalio i priznao medijima da je bilo fantastično i da je prezadovoljan. Miona se nije preterano oglašavala, a Ša se na sve načine trudi da joj dokaže ljubav, pa je tako osvanuo natpis na mostu, gde Mioni izjavljuje ljubav.

- Miona, volim te - pisalo je na ulazu u Beograd.

Naravno, nije poznato da li reper zaista stoji iza toga, ali je definitivno ovo njegov stil, s obzirom da je svakoj bivšoj priređivao iznenađenja po izlasku iz rijalitija. Tari Simov je posvetio pesmu, a Miona je, po svemu sudeći, dobila natpis na mostu, koji je privlačio pažnju vozača, te su mnogi usporili, ne bi li uslikali ovu izjavu ljubavi.

- Funkcionišemo super, verovali ili ne. Uopšte se ne svađamo, ne raspravljamo. Kao što sam pričao i tamo, uticaj svega, prostora, ljudi... Pitanja, potpitanja, ljudi koji skaču non-stop i kače se na priču. Sada napolju nema tih propratnih stvari, funkcionišemo super - pohvalio se Nenad, a potom otkrio da je Mionu odvezao u rodni grad, gde se zadržala svega nekoliko sati.

- Juče je bila u Kragujevcu, ja sam je vozio. Pričala je sa njenima, vratili smo se... Otišla je na nekoliko sati, da priča s njima i uzme neke stvari. Ja nisam išao kod njih u kuću, nisam bio blizu, čekao sam je negde - rekao je reper za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Classic

15.07.2024 23:27

Koliko je jadan i glup ovaj smrad od čoveka !