OD OVE SCENE MIONE I ŠA ĆE VAM SE OKRENUTI ŽELUDAC: Reper IZGRIZAO devojku od glave do pete, pa pokazao njen donji veš!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ne može bez vrelih akcija.

OD OVE SCENE MIONE I ŠA ĆE VAM SE OKRENUTI ŽELUDAC: Reper IZGRIZAO devojku od glave do pete, pa pokazao njen donji veš!

Foto: instagram.com/printscreen

Kako se bliži kraj rijalitija, tenzija u kući sve je veća, a Miona Jovanović postaje sve nervoznija, zbog činjenice da će se suočiti sa porodicom, ali i hejterima. Naime, Miona je u "Elitu" ušla kao zauzeta devojka, a vrlo brzo je pala na šarm Nenada Aleksića Ša, sa kojim je prevarila Stanislava Krofaka, koji je kasnije ušao u rijaliti.

Iako su dugo krili istinu od javnosti, ispostavilo se da Miona i Ša jesu imali se*sualne odnose pred kamerama, ali je pevačica iste ukinula reperu, kada se javno pohvalio njihovom intimom.

Jasno je da reper teško podnosi činjenicu da nemaju se*sualne odnose, a on svaku priliku koristi, kako bi opipao Mionu, ljubio je, pa čak i grizao, a jedna scena zgrozila je javnost. Ša je ugledao Mionu u kratkoj haljini, pa krenuo da je grize za nogu, a potom je njen prst stavio u usta i pao u trans.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Jovanovićeva je zaključila da je reper veoma nervozan zbog činjenice da nema redovne se*sualne odnose i da se nije baš najbolje pokazao u krevetu:

- Očigledno sad ludi zbog toga, besni, jer nema... Nismo imali se*s... Možda se desilo jednom od ulaska i to je to - priznala je Miona.

Inače, Ša skoro svakodnevno Mionu moli za poljubac, što uvek nasmeje gledaoce Elite. Reper često ne može da sakrije bes, jer je Miona, kako tvrdi, jedna osoba pod pokrivače, dok se pred cimerima ponaša potpuno drugačije. 

- Da li će Ša da preuzme ulogu tvog menadžera? - pitao je Milan.

- Ne, ponudio mi je svog, ali možda ću i da imam neku ponudu, pa ću da vidim - rekla je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

13.07.2024 05:49

ON JE ZLO...U SVAKOM POGLEDU...ALI MIONU TREBA POŽELETI NAJGOREM NEPRIJATELJU..

Janko

13.07.2024 23:03

ODVRATNI SU, ODABDVOJE. NEMORAL, BLUD I SKANDAL. MORALA NIGDE NI MOZGA- šA JE PSIHIJARIJSKI SLUAJ DEFINITIVNO A NI ONA NJE DALEKO.....